ıssız bir adaya düşünce yanınıza götüreceğiniz üç şey nedir?

Başlatan NİLSENAM, Şubat 10, 2009, 12:46:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 09:06:55 ÖSevet bencede... bende onu düşünmüştüm dün... :haha: klasik bir soru adama soruyosun direk cevap düşünüyo...ondna önce bir düşün...bu soru ne saçma soru düşüyorum ben buraya yanıma bişey alma şansım yok ki demiyo...tık tık tık sayıyo hemen.... kop:)

Evet haklisin  :haha:

...mystery...

mahavira

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 09:06:55 ÖSevet bencede... bende onu düşünmüştüm dün... :haha: klasik bir soru adama soruyosun direk cevap düşünüyo...ondna önce bir düşün...bu soru ne saçma soru düşüyorum ben buraya yanıma bişey alma şansım yok ki demiyo...tık tık tık sayıyo hemen.... kop:)

:haha: :haha:

BestSaiLor

Suanki pSikolojim iLe götürecegim 3 sey

Almanca Sözlük
Defter - Kalem
A1 Sinavi icin caLisma ve Test kitapLari..

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: BestSaiLor - Mart 24, 2009, 07:49:02 ÖSSuanki pSikolojim iLe götürecegim 3 sey

Almanca Sözlük
Defter - Kalem
A1 Sinavi icin caLisma ve Test kitapLari..

;D ;D ;D

NİLSENAM

...mystery...

o da bi fikir tabi.. ;D (yiyecek bişeyler almayı unutma Nilsenam... ;) ;D )

gece

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 09:05:39 ÖSYa ama ya Issiz adaya gidiyoruz sinamaya degil üstelik gitmiyoruz düsüyoruz nasil alcaz bütün bunlari
Ben vazgectim herseyden
Kendimi alicam birde W mi alicam  ;D

Ben fikrimi degistirmedim  ;D

...mystery...

gece

...mystery...

yok yok bence sende düşme ablacım... ;D bi tarafını falan kırarsın Allah korusun.. :) yumuşak iniş yap... :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 25, 2009, 09:34:18 ÖSyok yok bence sende düşme ablacım... ;D bi tarafını falan kırarsın Allah korusun.. :) yumuşak iniş yap... :-*

Tamam da yanimda w olucak bir sey olmaz  :haha:

...mystery...

o zaaaaammmmaaannnn problem yok.. ;D ;D (ama yinede dikkat et ablacım :-* :-[ )

gece