ıssız bir adaya düşünce yanınıza götüreceğiniz üç şey nedir?

Başlatan NİLSENAM, Şubat 10, 2009, 12:46:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

3,14

--> A1 ile mi düşülüyor sadece? :haha:

Ben de gider karşı adaya düşerim. :haha: :haha:

ATAAN

Evet Adaya Düsecek Yabancilar Kanunu A1 Belgesi Diyor, Onun Disinda Belge Kabul Edemiyoruz.
O Karsi Adada Bir Görevli Var, Diyim Yani Cok Zor Soruyor  :haha:

3,14

--> O karşı adada inşAllah bir üniversite vardır. :haha:

Ataan Kayınbiladerim, şaka bir yana da Sevgili Damadın üniversite okumaya hak kazandı! alkis:) alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 03:30:10 ÖSB1 Omazzz, Illa A1 Olacak, Yassah Hemserim  :haha:

Yokmu bu isin bir kolayi Rüsvet falan  :haha:
Cikolatali Pasta yapayim ya  ;D

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 13, 2009, 03:41:11 ÖS--> O karşı adada inşAllah bir üniversite vardır.

Ataan Kayınbiladerim, şaka bir yana da Sevgili Damadın üniversite okumaya hak kazandı!

Anaaa müjdeyi nasil bana vermessin sen  tickoff:) :zopa: :haha:

Cok Cok Cok Cok sevindim  yuppi:) alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 13, 2009, 03:43:04 ÖSAnaaa müjdeyi nasil bana vermessin sen

Cok Cok Cok Cok sevindim 

--> Sana müjdeyi vermez olur muyum abla ya. İstiyorsan yeni bir konu açayım. ;D :haha: alkis:)

ATAAN

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 13, 2009, 03:41:11 ÖS--> O karşı adada inşAllah bir üniversite vardır. :haha:

Ataan Kayınbiladerim, şaka bir yana da Sevgili Damadın üniversite okumaya hak kazandı!
Tebrik Ederim Onurcum, Sen Kimin Damadisin  alkis:) halayy:) halayy:)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 13, 2009, 03:47:21 ÖS--> Sana müjdeyi vermez olur muyum abla ya. İstiyorsan yeni bir konu açayım. ;D :haha: alkis:)

Cok Cok Cok Sevindim ya Yürekten Tebrik ediyorum Seni Canim Kardesim Benim  alkis:)

ATAAN

3,14

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 03:37:53 ÖSEvet Adaya Düsecek Yabancilar Kanunu A1 Belgesi Diyor, Onun Disinda Belge Kabul Edemiyoruz.
O Karsi Adada Bir Görevli Var, Diyim Yani Cok Zor Soruyor  :haha:

:haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: gece - Mart 13, 2009, 03:41:42 ÖSYokmu bu isin bir kolayi Rüsvet falan  :haha:
Cikolatali Pasta yapayim ya  ;D

Kolalyik yapin Ataan bey ya A1 alama ben simdi  :haha:

ATAAN

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 06:28:04 ÖSKarsi Adaya Düsebilirsiniz, Bence Bir Mahsuru Yok  :haha:

almancax nereye düserse bende oraya düsmek istoyom ama  :haha:

ATAAN