ıssız bir adaya düşünce yanınıza götüreceğiniz üç şey nedir?

Başlatan NİLSENAM, Şubat 10, 2009, 12:46:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Ni Ha Ha Ha, Birazdan Özelden Size D Ile Bilgiler ve Resimler Geliyor, Artik Kizlara Anlatirsiniz  :haha:
Ne Kaaa Kötüyüm Dimi  yaril:)

gece

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 04:58:48 ÖSNi Ha Ha Ha, Birazdan Özelden Size D Ile Bilgiler ve Resimler Geliyor, Artik Kizlara Anlatirsiniz  :haha:
Ne Kaaa Kötüyüm Dimi  yaril:)

Iyi bekliyorum da  ;D
Kizlarla bolca dedikodu yapariz kizmak yok ama  kur;) ;D

ATAAN

Özeline Gönderdim Gece D'nin Resimlerini ve Bilgilerini, Ama Söz Verdin Kimseyle Paylasmiyacaksin, Sadece Bahsedebilirsin, Resmini Göndermek Yok Ama Anlastigimiz Gibi okey:)
Kötüyüm Ben Kötüyüm Kötüyüm  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 05:01:40 ÖSÖzeline Gönderdim Gece D'nin Resimlerini ve Bilgilerini, Ama Söz Verdin Kimseyle Paylasmiyacaksin, Sadece Bahsedebilirsin, Resmini Göndermek Yok Ama Anlastigimiz Gibi okey:)
Kötüyüm Ben Kötüyüm Kötüyüm  :haha:

Merak etme ya tamam ;)  okey:)
Ama ben daha Kötüyümdür ;D

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 05:01:40 ÖSÖzeline Gönderdim Gece D'nin Resimlerini ve Bilgilerini, Ama Söz Verdin Kimseyle Paylasmiyacaksin, Sadece Bahsedebilirsin, Resmini Göndermek Yok Ama Anlastigimiz Gibi okey:)
Kötüyüm Ben Kötüyüm Kötüyüm   :haha:

okey:)  alkis:)  clap:)

dielosch

Bill'im..
İçinde herşey bulunan kocaman bi tekne ya da yat mı desem  kur;)

bir de kankimi  :-*

:haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 29, 2009, 05:52:25 ÖSİçinde herşey bulunan kocaman bi tekne ya da yat mı desem  kur;)
aylar önce bu benim fikrimdi ama ben vazgeçtim.. ;D adaya sadece bi tek kişiyi götürücem oda bana hayatım boyunca yeter zaten.. halayy:)

dielosch

...mystery...

yok bişey demedim zaten... ;D ;D

ben hala kararlıyım sadece 1 kişiyi beni şimdiye kadar hiç üzmemiş tek kişiyi alır giderdim.. alkis:) hatta bi büyüyelim gidicez... yuppi:) karar verdik.. yuppi:)

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 29, 2009, 05:52:25 ÖSBill'im..
İçinde herşey bulunan kocaman bi tekne ya da yat mı desem  kur;)

bir de kankimi  :-*

:haha:

üc sey üyzüz  ton sey degil ki  :haha:
ayrica koca gemiyle adaya nasil düsücen  :haha:

NİLSENAM

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Mart 31, 2009, 10:34:14 ÖÖüc sey üyzüz  ton sey degil ki  :haha:
ayrica koca gemiyle adaya nasil düsücen  :haha:

yaa olsunn düşeriz yaa herşey olur bu hayatta gerçi o kadar tonluk şey o kadar hızla düşünce ada diye bişey kalır mı bilemem  :haha: tamam yaa yaşanabilicek bir ortamsa sadece Bill yeter  :-*

dielosch