'cool' kime denir?

Başlatan qwerty zeze, Şubat 10, 2009, 09:25:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

qwerty zeze

ataan bey artık liderimsiniz hadi bana cool olma yolunu açın ilerde çocuklarıma örnek olarak sizi gösterecem (öğrencilerime yanii) 8) ;D 8)

ATAAN

Öhö Öhö  Sözlerime Baslamadan Önce Siz Vatandaslarimi Sevgiyle Selamliyorum, Görüyorsunuz Rakamlar Bile Inatla Beni Gösteriyor, Ne Yapabilirim Bu Benim Sucummu  :haha:

qwerty zeze

alkis:) yuppi:) alkis:) 8)
köprü de yaptıracak mısın?

gece

;D Konu disina cikmayiniz Lutfen  ;D

ATAAN

Yok Buzdolabi, Camasir Makinesi Hatta Kamyon Dagitacam Ben  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Şubat 10, 2009, 09:57:28 ÖS ;D Konu disina cikmayiniz Lutfen
Konunun Icine Giremedikki Disina Cikalim   :haha: :haha: :haha:

qwerty zeze

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 10, 2009, 09:57:33 ÖSYok Buzdolabi, Camasir Makinesi Hatta Kamyon Dagitacam Ben  :haha:
aslında bana burs lazım sağlayabilir misiniz ya da şu almanca öğretmenlerinin atama sorununa bi çare bulun ;D ;D ;D

qwerty zeze

evet aslında konu konu olmaktan çıktı amann zaten deneme amaçlı açmıştım konuyu konu nasıl açılır öğrenmek için ;D ;D ;D

ATAAN

Daha Bu Sene Bir Ton Atama Yapildi, Hayirlisi Olsun Cikar Cikar Umutsuzluga Kapilmayin Ögretmenim  ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: qwerty zeze - Şubat 10, 2009, 10:01:43 ÖSevet aslında konu konu olmaktan çıktı amann zaten deneme amaçlı açmıştım konuyu konu nasıl açılır öğrenmek için
Ve Konu Nasil Katledilir Bizde Bunu Ögretmis Olduk  :haha:
Ben Kactim Sayin Gece Cildirmadan  :haha:

qwerty zeze

bir ton?sadece 30 kişi :-[ neyse Allahtan ümit kesilmez belki cool olsam özel sektörde şansım artar ;D 8) ;D

qwerty zeze