Baykal imam olursa sakın şaşırmayın!

Başlatan _VeRa_, Şubat 13, 2009, 11:48:46 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Alıntı yapılan: _VeRa_ - Şubat 16, 2009, 03:19:27 ÖSSenin böyle bir özelliğin olabilir ama benim yalana inanma ve bunuda bile bile (yani enayice) inanma gibi bir özelliğim yok ;)

bu ince bi espriydi ama anlayana tabi  ;)

esma 41

Alıntı yapılan: Hasan42 - Şubat 14, 2009, 10:46:23 ÖSBir ülkede demokrasi olmasi ne güzel birsey degil mi ?
Hertürlü görüsten insanlari baris icinde barindiriyor.
Bence cok büyük bir zenginlik bu.

Bencede  okey:)
Ama maalesef bazi insanlar bu baris icinde barindirmak konusunda zorluk cekiyor.

3,14

Alıntı yapılan: _VeRa_ - Şubat 16, 2009, 03:19:27 ÖSSenin böyle bir özelliğin olabilir ama benim yalana inanma ve bunuda bile bile (yani enayice) inanma gibi bir özelliğim yok ;)

--> Siyaseti siteye tasimasak? Ve insanlarin görüslerine saygi duyup, enayi diye isimlendirmesek? Bana dediniz demiyorum, ama size birisi enayi deseydi? Hristiyanlar neden inaniyorlar Hz.Isa'ya? Neden Hz. Muhammed'e, Kur'an'a degil de? Inanc bu cünkü. Bu da siyaset. Tamamen subjektiv bir sey. Diyeceklerim bu kadar. Anlamanizi umuyorum...

Saygilar...

_VeRa_

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 10:17:08 ÖS--> Siyaseti siteye tasimasak? Ve insanlarin görüslerine saygi duyup, enayi diye isimlendirmesek?

bile bile bir yalana inanmak elbette enayiliktir.bunu ortaya ilk atan veya ilk keşfeden ben değilim.
dilara bana "siz nasıl yalana inanıyosanız bizde inanıyoruz" gibi bir laf söyledi.
bir yalana inanmak her ikimiz içinde enayilik olacaktır.
bunu (kabul) daha makul bi şekilde söyleyebilirdim, direk dilaraya enayi dedim, oldu.
durumdan hiç memnun değilim: (
doğrumu keşke daha doğru dile getirseydim.
dilara umarım kendimi iyi dile getirmişimdir.sözlerimin arkasındayım bunun altını çiziyorum ama o kelime için üzgünüm.
laf olsun diye söylemiyorum.