Seni bugün anlatan kelime/kelimeler ??

Başlatan ...mystery..., Şubat 14, 2009, 12:39:23 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

tamam o zaman sen üzülme herkes kendi adına üzülsün... :-[ ya da şöyle yapalım... :-[ Sevgide sende üzülme..ben zaten çok sık üzgün olan bi insan değilim...ben iyice acısını çıkarıyım..2nizin bide kendi yerime üzüliyim.. :'( olur mu?? ;)

zeytin

nasıl olcam ki
berbatım
uykusuzum
yorgunumn
ayaklarıma kara su indi ;D

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 19, 2009, 04:26:38 ÖStamam o zaman sen üzülme herkes kendi adına üzülsün... :-[ ya da şöyle yapalım... :-[ Sevgide sende üzülme..ben zaten çok sık üzgün olan bi insan değilim...ben iyice acısını çıkarıyım..2nizin bide kendi yerime üzüliyim.. :'( olur mu?? ;)

--> Yok anlaşmadık. Az önceki televizyonu aldım, ama bu koşullarda bu DVD-Player'i alamam. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 19, 2009, 04:29:31 ÖS--> Yok anlaşmadık. Az önceki televizyonu aldım, ama bu koşullarda bu DVD-Player'i alamam. :haha:
o zaman ben buzdolabını alıyım... :haha: anlaşalım ;) :'( olmaz mı?? :angel:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 19, 2009, 04:30:11 ÖSo zaman ben buzdolabını alıyım... :haha: anlaşalım ;) :'( olmaz mı?? :angel:

--> Sana ne oluyor yahu, evi düzen benim. :haha:

zeytin

:zopa: :zopa: tickoff:) tickoff:)
kış kış çıkın bakem burdannnnnnn

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 19, 2009, 04:32:54 ÖS:zopa: tickoff:)
kış kış çıkın bakem burdannnnnnn

hayııırr.... tickoff:) o "durum"ları onur abiden almadan çıkmam... tickoff:) o durumlar benim olsun tamam çıkarım... :'(

zeytin

Onur neyse ver gitsin ve çıkın bakem burdan yoksa yatıya kalcak  ;D

...mystery...

kalırım... alkis:) konu benim değil mi kardeşim... :haha:

3,14

--> Onu hiçbir şey vermiyor... tickoff:) Hadi çıkın başka konulara gidin. tickoff:)

Gidip bir gülme konusu açın, orda istediğiniz türden, istediğiniz kadar gülün, bana dokunmayın. Ben ağlama konusu açıp kendi telimden ağlamak istiyorum. :'(

...mystery...

o zaman bende ağlamak istiyorum zaten suratım asık ağlamasam bile... :-[ ağladığım tek durum var o da bu ( :'( ) zaten normalde ağlayamıyorum...1 buçuk yıldır en son geçen gün ağladım o da anneannemi çok kırmıştım o yüzdendi... :'(

3,14

--> Sen sus, ben de susarım, ağlamam. Gülerim. Olur mu? okey:)

...mystery...

zeytin

hasret
özlem
duygusal
kırık
gergin
ağlamaklı
mutlu

...mystery...