Ben Küçükken... ???

Başlatan ...mystery..., Şubat 14, 2009, 12:51:08 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

ama bu durumu sen yinede çaktırmaaaa ;)

...mystery...

zeytin

ay bunu demeden geçemiycem ben küçükken çikolatayı çok severmişim misafirlikte böceği çikolata zannedip ağzıma atmışım son anda farkedip almışlar ağzımdannnnnnnnnnn  yaril:) yaril:) yaril:)

...mystery...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 01:51:47 ÖÖBen Kücükken, Cok Salaktim, Ilkokuldayken Baska Siniftan Olan Kizlara Merhaba Demeyi Kizla Cikmak Zannederdim, Sonra Okuldaki Bütün Kizlara Merhaba Demeye Basladim  :haha:
inanmiyorum ya  :haha:

SEVGI-40

ben kücükken asi vakti geldiginde kapinin arkasina saklanirdim hep sonra 10 15 kisi beni arardi  :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 24, 2009, 12:03:19 ÖÖben kücükken asi vakti geldiginde kapinin arkasina saklanirdim hep sonra 10 15 kisi beni arardi  :haha: :haha:

--> Ben kücükken asiyi en akilli olan cocuktum, hic kipirdamazdim yerimden digerleri kacmaya calisirken. :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 24, 2009, 12:05:40 ÖÖ--> Ben kücükken asiyi en akilli olan cocuktum, hic kipirdamazdim yerimden digerleri kacmaya calisirken. :haha:
:haha:

kirsehir7

ben kücükken asidan cok korkardim ama kacmazdim kacamazdim  ;D

zeytin

ben küçükken aşıan hiç korkmazmışım :haha:

...mystery...

bende korkmazdım tabi 2-3 yaşımı saymazsak hemşire nereye geldiyse vurmuş ben elimi kolumu sallarken... :haha:

NİLSENAM

...mystery...

şinasi

Ben küçükken rüyamda uçtuğumu görürdüm.Büyüyünce uçacağıma inanırdım.

kirsehir7

ben kücükken hayali arkadaslarim vardi.onlarla oynar,konusurdum hep. ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 25, 2009, 01:16:24 ÖSBen küçükken rüyamda uçtuğumu görürdüm.Büyüyünce uçacağıma inanırdım.
evet bende görürdüm şimdi bile bazen görüyorum ama şimdi inanmıyorum tabiki uçucağıma ne yazıkki "yerçekimi" diye bişeyin varlığını biliyorum :-[ keşke bilmesekte hayal gücümüz hep çocukluğumuzdaki gibi olsa... :-[

_VeRa_

sıhhatler olsunu saatler olsun anlardım  cofe:)