Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle Ne ??

Başlatan ...mystery..., Şubat 15, 2009, 02:45:02 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 10:40:09 ÖSHa Sen Ben Icin Birilerine Bakiyon Didim, Canim Kardesim Didim Abisine Evlenmek Icin Bayanda Bakarmis Oy Oy Didim  :haha:

hee ben sana bulcam seni elinden tutp yabancılar gelinnine birlikte gircez yiğen amca olarak yaril:)

ATAAN

Niye Kiz, Facebookta Bakmeyonmu Sen Benim Icin Birilerine, Yabanci Gelinlerle Ne Isim Olur Didim  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 10:43:10 ÖSNiye Kiz, Facebookta Bakmeyonmu Sen Benim Icin Birilerine, Yabanci Gelinlerle Ne Isim Olur Didim  :haha:

Bakam sen boy pos yaş söyle yeterki ben sana şimdi bir facebook açacam Allah bütün facebooklu kızlar gelcek sana sen merak etme :haha:

ATAAN

Yok Olmazzzz, D Beni Öldürür Valla, Kiskanctir Kendileri, Benim Facebookta Sadece Okul Arkadaslarim Var :haha:

3,14

--> Üst komsuyu cagirin da su sofrayi kaldirsin, demek istedim. :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 10:45:29 ÖSYok Olmazzzz, D Beni Öldürür Valla, Kiskanctir Kendileri, Benim Facebookta Sadece Okul Arkadaslarim Var :haha:

ben bilmem ya ozaman şimdi bana D nin kim olduğunu söylersin yada Allahhh Yiğenin yapcak sana bir Güzellik ama söz kimseye demiycem söz dedim ama yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 10:46:58 ÖS--> Üst komsuyu cagirin da su sofrayi kaldirsin, demek istedim. :haha:

Ataan abi yetişş yaril:)

ATAAN

Ben Bir Bahceye Bakem Gelem Yagmur Neyim Varmi Didim  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 10:48:00 ÖSBen Bir Bahceye Bakem Gelem Yagmur Neyim Varmi Didim  :haha:

Düştün elime kaç kaç Amca  yaril:)

3,14

zeytin

zeytin

ATAAN

Ahmet Varda  Palaahmet, Parlak Degil didim  :haha: