Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle Ne ??

Başlatan ...mystery..., Şubat 15, 2009, 02:45:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

bazen birşeylerin iyi olmasını istiyorsak çok sabırlı olmamız gerekir......

zaman herşeyin ilacıdır..... :-* :-*

kirsehir7

...mystery...

100 den fazla vardır... :haha:

dedim ;D çalışıcağım Fransızca kelimeler için.... :)

zeytin

fransızcadan başka dersin yokmu senin
dedim ;D

...mystery...

vaaaaarr.... ;D mesela ingilizce... :haha:

dedim... ;D

zeytin

Yahhu yabancı dilden başka bi dersin yokmu
dedim ama gerçekten sesli dedim  :haha:

...mystery...

yaril:)

Fizik-Kimya-Biyoloji-Matematik-Gramer-Reading-Edebiyat-Dil ve Anlatım-Tarih-Coğrafya-Beden(en zoru bu... :haha: ciddiyim... ;D ) - Din Kültürü-Fransızca(dikkatini çekerim en sonda... :haha: )

zeytin

dikkatimi çektide en zor olan Beden olanmı  :haha:
dedim kur;)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 05:12:23 ÖSdikkatimi çektide en zor olan Beden olanmı
dedim
evet en zoru o... yaril:) Fizikten kimyadan biyolojiden ve bilimum sayısal ve sözel derslerden daha zor... yaril:) kadın bize yürümeyi öğretiyo ne saçma dimi?? :haha:

dielosch

fransızcayı öğrenmek istemiyorum çünkü hem almanca hem fransızca aynı anda telaffuz edemem ..edemem dediğim mükemmel olmaz ve ben mükemmelliyetçiyimdir  ;D Varmısın yokmusundaki bi tane kadının telafuzana bitiyorum mesela..Öbür türlü sadece dili bilmek - bilmek gibi gelmiyor bana..Bu yüzden deeee ;D almanca daha önemli olduğu için en azından benim içim fransızcayı şutluyorum  :haha:

...mystery...

öğrenen ve telaffuz eden eder yeterki iste önemli olan istemek hıı ben istiyomuyum hayır ama belki Almancayı öğrendikten sonra neden olmasın?? ;D

kirsehir7

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 07:41:16 ÖSoff ya canim SIKILIYOR  :-[

dedim

BEKLE GELİYİM SEN ÇAY DEMLE BENDE ÇITIRIK ALIP GELİYORUM
DEDİM

kirsehir7

kirsehir7