Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle Ne ??

Başlatan ...mystery..., Şubat 15, 2009, 02:45:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Dayanamam inan alisamam buna.... (sarki )

...mystery...

nefret iyice içime işliyo...

diye düşündüm.. offoff:) offoff:)

gece

Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam... didim (Sarki sabahtan beli taktim  :haha:)

...mystery...

öhöhöhöö...

dedim ;D öksürdümde...azıcık... ;D

gece

jesus

anne acıktımmm.. ( napim açım..  hiihi:) )

...mystery...

dielosch

anne açımmm ama benim annem evde yok açımm ben açımm gerçi bahanem olamaz biliyorum gidip içeriye tabağa sarma koyup gelmeye üşeniyorumm  utanan:)  :haha:

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 01, 2009, 05:48:40 ÖSanne açımmm ama benim annem evde yok açımm ben açımm gerçi bahanem olamaz biliyorum gidip içeriye tabağa sarma koyup gelmeye üşeniyorumm  utanan:)  :haha:

Sarma var ve tabaga koymaya üseniyorsun dayak istiyorsun sen  :zopa: kur;)
didim ... ;D

jesus

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:50:54 ÖSSarma var ve tabaga koymaya üseniyorsun dayak istiyorsun sen  :zopa: kur;)
didim ... ;D

şiddet serbest? ;)

gece

jesus

emosh

seninle tartışmıcam abi çık odamdan.... :)

gece

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:50:54 ÖSSarma var ve tabaga koymaya üseniyorsun dayak istiyorsun sen  
didim ... ;D

ya dün pişirmedim hazır duruyordu gelince ocağa koydum da sıcak sıcak yiyemem ondan yani  :haha: İlk sarmam ve çok güzel oldu ( MaşAllah ;D ) da annem artık sen yaparsın hep diyor aldık mı başımıza belayı 1,30 saat uğraştırdı beni  tickoff:)  :haha:

...mystery...

uğraşma sende... kur;) "anne ben senin uşağın mıyım sen yapsana banane.." dersen en azından ben anneme desem olay hallolur.. ;D ben mi annemim annesiyim acaba yaa çok merak ediyorum... ;D bizim evin reisi ne annem ne babam benim... yaril:)