Dört Mahalleli Kasaba... ( Bizim Mahalle Hikayedeki Hangi Mahalle Sizce ? )

Başlatan gece, Şubat 18, 2009, 03:26:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Kücük bir kasabanin dört ayri mahallesi varmis.

Birinci mahallede Evetama´lar yasiyormus. Evetama´lar ne yapilmasi gerektigini bildiklerini düsünürlermis.
Yapma zamani geldiginde ise "evet, ama" diye Cevap verirlermis. Cevaplari hep yanlis olurmus.
Sucu baskalarina atmakta ustaymislar.

Ikinci mahallede Yapicagim´lar yasarmis.
Ne yapicaklarini iyi bilirlermis. Kendilerini yapicaklari seye adim adim hazirlarlarmis, ama yapicaklari sirada sanslarini kacirdiklarinin farkina varirlarmis.
Bu mahallede insanlarin dizler, dövülmekten yara bere icindeymis.
Yasami Ertelememek icin verdikleri kararlari bile ertelerlermis.

Ücüncü mahalede yasiyan Keskeci´lerin, hayati algilama güclerimükemmelmis.
Neyin yapilmasi gerektigini daima en isabetli sekilde bilirlermis ama, her sey olup bittikten sonra!...
Keskeci´lerin de baslari kanarmis hep,duvarllara vurmaktan.

Kasabanin en yesil bölgesinde, en güzel evlerin oldugu mahallede ise Iyiki Yaaptim´lar oturuyormus.
Keskeci´ler bu mahallede yürüyüse cikar, etrafa hayranlikla bakarlarmis. Yapicagim´lar Keskeci´lerle birlikte bu mahallede yürüyüse cikmak ister ama, bir türlü firsat bulamazlarmis.Evetama´lar ise mahallenin güzelligini görmek yerine, agaclarin gölgelerinin yeterince genis olmadigindan, günesin daha erken saatte dogmasi gerektigindensikayet ederlermis.

Iyiki Yaptim mahallesinin insanlarininkusuru da, beyinlerinde mazeret üretme mekanizmasinin olmayisiymis!

Asim Yildirim

ATAAN

okey:) okey:) okey:)
Cok Güzel, Ellerinize Saglik Sayin Gece, Harika Bir Paylasim...

NİLSENAM

NİLSENAM

Kasabanin en yesil bölgesinde, en güzel evlerin oldugu mahallede ise Iyiki Yaaptim´lar oturuyormus.
Keskeci´ler bu mahallede yürüyüse cikar, etrafa hayranlikla bakarlarmis. Yapicagim´lar Keskeci´lerle birlikte bu mahallede yürüyüse cikmak ister ama, bir türlü firsat bulamazlarmis.Evetama´lar ise mahallenin güzelligini görmek yerine, agaclarin gölgelerinin yeterince genis olmadigindan, günesin daha erken saatte dogmasi gerektigindensikayet ederlermis.

Iyiki Yaptim mahallesinin insanlarininkusuru da, beyinlerinde mazeret üretme mekanizmasinin olmayisiymis!

bence bizim mahalle....alkis:) alkis:)

kirsehir7

...mystery...

biz neyiz ??

tabiki İYİKİ yaptım... ;) Keşkeleri İyikilere çevirdiğimiz bölümümüz bile var(reklam ;D ) yani bizde İyiki yaptım'dan başka bişey olur mu?? :haha:

şaka maka gerçekten güzel paylaşım ablacım çok teşekkürler... alkis:)

kirsehir7

...mystery...