Almanya yolunda almancax - Yarışma

Başlatan MuhaяяeM, Şubat 18, 2009, 06:19:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: kasto - Mart 18, 2009, 07:34:44 ÖSsüleyman mercan kardesimi tebrik ediyorum.
diger hikayeleri de merakla bekliyoruz
iyi calismalar

Hangi hikayeleri merakla bekliyorsunuz anlayamadık.
Gönderilen tüm hikayeleri yayınladık.

neu_profesör

Merhaba..Tebrikleriniz icin gercekden cok tesekkürler..Öncelikle hepinizin affina siginarak sunu acik yüreklilikle paylasmak istiyorum ki sözü gecen parayi kazanmak icin kafamdan bir hikaye uydurmak gelmedi icimden..Diger tüm arkadaslarim gibi gercek olan duygularimla yazmaya calisdim..Aslinda emin olun ki benim icin en büyük öldül Almancax ´de ögrendigim her yeni kelimenin ve konunun kendisidir..Bu güzel sitenin emektarlari bu güzel calismalarinin  yaninda bizleri birde ödüle layik görmezler mi !! Gercekden tarifsiz bir duygu bu...Ama hepinizin huzurun da asil ödülü ben onlara vermek istiyorum ;

Almancax personeline , Almancax üyelerine ve ziyaretci arkadaslarimiza.....Böylesi güzel bir ortam sagladiginiz icin sonsuz minnettarligimi sunar ve emeklerinizden dolayi sizleree cok ama cok tesekkür ederim..Sizlere veremedigim ve gösteremedigim  en büyük ödül ; gönlümdedir.! Hepinizin yeri oradadir.!.Allah hepinizden razi olsun...saygilarimla   Süleyman MERCAN

esma 41

Alıntı yapılan: neu_profesör - Mart 18, 2009, 10:46:07 ÖSMerhaba..Tebrikleriniz icin gercekden cok tesekkürler..Öncelikle hepinizin affina siginarak sunu acik yüreklilikle paylasmak istiyorum ki sözü gecen parayi kazanmak icin kafamdan bir hikaye uydurmak gelmedi icimden..Diger tüm arkadaslarim gibi gercek olan duygularimla yazmaya calisdim..Aslinda emin olun ki benim icin en büyük öldül Almancax ´de ögrendigim her yeni kelimenin ve konunun kendisidir..Bu güzel sitenin emektarlari bu güzel calismalarinin  yaninda bizleri birde ödüle layik görmezler mi !! Gercekden tarifsiz bir duygu bu...Ama hepinizin huzurun da asil ödülü ben onlara vermek istiyorum ;

Almancax personeline , Almancax üyelerine ve ziyaretci arkadaslarimiza.....Böylesi güzel bir ortam sagladiginiz icin sonsuz minnettarligimi sunar ve emeklerinizden dolayi sizleree cok ama cok tesekkür ederim..Sizlere veremedigim ve gösteremedigim  en büyük ödül ; gönlümdedir.! Hepinizin yeri oradadir.!.Allah hepinizden razi olsun...saygilarimla   Süleyman MERCAN

ALLAH sizden de razi olsun .

Güzel gören güzel düsünür, güzel düsünen hayatindan lezzet alir. :)

Bu vesile ile bende emegi gecen herkese saygilarimi sunarim.

Sayin Süleyman Bey ,

size bu zorlu ve tasli ama güzel "almanya-almanca "  :) yolculugunuz da basarilar dilerim.
Hersey gönlünüzce olsun.  okey:)

smaili

Arkadasi tebrik ediyorum. Oldukca güzel anlatmissin.
Tesekkür yazinda daha güzeldi.

Aslinda bi tesekkürde ben Almancax Ailesine yapmak istiyorum. Gercekten cikmis oldugunuz bu yoldaki samimiyetiniz takdire  şayan. Vermis oldugunuz özveri, yaptiginiz calismalar gercekten bu isi nekadar ciddiye aldiginizi ve beklentinizin yalnizda faydali olabilmek oldugunu gösteriyor. Nedemisler; sözüm meclisten disari, Essek ölür kalis Semeri, Insan ölür kalir eseri. Bide almancax söyleyelim  :)
Der Esel stirbt , bleibt sein Sattel; Der Mensch stirbt, bleibt sein Werk   okey:)

Böyle bir sitenin üyesi oldugum icinde cok mutluyum

esma 41

Alıntı yapılan: smaili - Mart 22, 2009, 04:01:21 ÖSArkadasi tebrik ediyorum. Oldukca güzel anlatmissin.

Aslinda bi tesekkürde ben Almancax Ailesine yapmak istiyorum. Gercekten cikmis oldugunuz bu yoldaki samimiyetiniz takdire  şayan. Vermis oldugunuz özveri, yaptiginiz calismalar gercekten bu isi nekadar ciddiye aldiginizi ve beklentinizin yalnizda faydali olabilmek oldugunu gösteriyor. Nedemisler; sözüm meclisten disari, Essek ölür kalis Semeri, Insan ölür kalir eseri. Bide almancax söyleyelim  :)
Der Esel stirbt , bleibt sein Sattel; Der Mensch stirbt, bleibt sein Werk   okey:)

Bende .  okey:)

gece

Alıntı yapılan: smaili - Mart 22, 2009, 04:01:21 ÖSArkadasi tebrik ediyorum. Oldukca güzel anlatmissin.

Size katiliyorum...  okey:)

neu_profesör

Evet..Gercekden böyle bir siteye üye olmak harika bir duygu...Harika insanlarin , alcak gönüllü yaklasimiyla karsi karsiya kalmak , onlarin emekleriyle kendimizi gelistirmek ve buna karsilik yapabildigimiz bir kuru tesekkürü onlardan esirgememek lazim..Sözde sadece tesekkür etsek de bu güzellige ve bizim faydalandigimiz bütün konulara diger insanlarin da ulasabilmesini saglamak gerektigini de unutmuyorum....Benim bu , siteye bu güzellige ne kadar ihtiyacim varsa inaniyorum ki sevdigine kavusmak isteyen , ailesine kavusmak isteyen bir cok kisininde benim kadar bu siteye  ihtiyaci oldugunu düsünüyorum.....Bu sitenin bir üyesi olmak arkadasinda dedigi gibi gurur verici....

gece

Alıntı yapılan: neu_profesör - Mart 23, 2009, 07:56:43 ÖSEvet..Gercekden böyle bir siteye üye olmak harika bir duygu...Harika insanlarin , alcak gönüllü yaklasimiyla karsi karsiya kalmak , onlarin emekleriyle kendimizi gelistirmek ve buna karsilik yapabildigimiz bir kuru tesekkürü onlardan esirgememek lazim..Sözde sadece tesekkür etsek de bu güzellige ve bizim faydalandigimiz bütün konulara diger insanlarin da ulasabilmesini saglamak gerektigini de unutmuyorum....Benim bu , siteye bu güzellige ne kadar ihtiyacim varsa inaniyorum ki sevdigine kavusmak isteyen , ailesine kavusmak isteyen bir cok kisininde benim kadar bu siteye  ihtiyaci oldugunu düsünüyorum.....Bu sitenin bir üyesi olmak arkadasinda dedigi gibi gurur verici....

Size Katiliyorum ayrica cok Tesekkür Ediyorum... okey:)

MuhaяяeM

Sitemizi bu kadar överseniz admin olarak şimdi şımarmaya başlarım  :)

neu_profesör

Simarmak bence en dogal hakkiniz ki biz bu hakki sizin elinizden almayacagiz  :) simdi dilediginiz kadar simara bilirisiniz cünkü hic bilmediginiz bir evin icinde , belki bir internet kafede yada belki de bir is yerinin SIKICI atmosferi arasinda bunalip bilgisayarin karsisina gecen ve her gectiginde de siz emekterlarina minnet duygulari besleyen bircok üyeye ve ziyaretcilere yardimci olan sanal melekler gibisiniz.. Bizler sizden aldigimiz bilgilerle azicik da olsun kendimize güven duygusu asilayarak birazda hava atarcasina yabanci bir dil konusurken simariyoruzda , neden sizler bizim icin bunca emegin karsiliginda biraz simartilmayasiniz ki  ;)...Eger ziyaretci konumunda evimize yani Almancax adresine gelen konuklarimizdan bu yaziyi okuyan olursa onlara sunu söylemek isterdim..Burayi ziyaret ettiyseniz muhakkak bazi eksiklikleri gidermek istemissinizdir..dogru yerde oldugunuza ve harika insanlarla beraber oldugunuza emin olun..Bir siteyi ayakta tutan seylerin basinda sanirim üyeler gelmektedir..Öyleyse bunca emegi bizlere sunan arkadaslarimizi üyeliginizle ödüllendirin..Cünkü o emek sarfeden insanlara bu sanal alemde verebilecegimiz en güzel sey olacaktir yanilmiyorsam bu üyelikler..saygilar...... hiihi:)

demir

Süleyman Mercan Beyi,ve Yarışmaya Katılan Tüm üyeleri Tebrik ediyorum.