Kirimizi Koltuk ve Zeytin

Başlatan ATAAN, Şubat 20, 2009, 12:17:54 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

...mystery...

...mystery...

kirsehir7

anammm kirmizi koltuk kaynayivermisss yaaa  ::)

...mystery...

zeytin

kaynadı valla sorularda gelmiyooo

NİLSENAM

seni sen yapan en önemli özelliklerin nelerdir?

sence hayat nedir?  bu hayatın içindeki rolün ne kadardır?  
:-* :-*

gece

Zeytine Sormak istediginiz, Sorulariniz icin acele edin !!!  ;)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 27, 2009, 01:35:11 ÖSseni sen yapan en önemli özelliklerin nelerdir?

Kendimi çok seviyorum.Ve kendinle çok barışığım.Herzaman mutlu ve neşeliyim.Kendmi hiç bişey için üzmemeye gayret ederim.

sence hayat nedir?  bu hayatın içindeki rolün ne kadardır?  
:-* :-*

Çok çok fazla rolüm var.Mutlu olmak ve insanalra yaşadığı için her nefese şükretmemeleri gerektiğini söylerim.Çünkü hayatta aklıyosan bir amacın olmalı.Ve bu amacıda en güzel şekilde değerlendirmelidir.Untmayalım ki Yaşadığımız günün tekrarı yok.

NİLSENAM

cevapların için tşk.ederim... :-*

...mystery...

lisedeyken ders çalışmayı sever miydin?? ;D ;D (psikolojim bozuuukk yedim kafayı derslerle... :haha: )

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 27, 2009, 07:30:38 ÖSlisedeyken ders çalışmayı sever miydin?? ;D ;D (psikolojim bozuuukk yedim kafayı derslerle... :haha: )

Ben hiç ders çalışmazdım.Yazılı günlerinde paçalarım tutuşurdu akşam erkenden yatar.gece 12 de kalkar sabahın 7 sine kadar ders çalışırdım.Derste hayatta tahtaya kalkmazdım.çünkü kendimi inek öğrenci zannederdim.Bilsemde bilmesemde hayata kalkmazdım.En sinir olduğumda sözlülerdi. ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 07:32:54 ÖSen hiç ders çalışmazdım.Yazılı günlerinde paçalarım tutuşurdu akşam erkenden yatar.gece 12 de kalkar sabahın 7 sine kadar ders çalışırdım.Derste hayatta tahtaya kalkmazdım.çünkü kendimi inek öğrenci zannederdim.Bilsemde bilmesemde hayata kalkmazdım.En sinir olduğumda sözlülerdi. ;D
tanıdık bir öğrenci modeli... ;D ben çalışırım ama sınavdan birgün önce yetiştiririm içime bişey kaçıyo heralde derste kalkmayı bende sevmem ama sözlü notu için mecbur bazı derslere kalkıyorum.. :-\ aslında sadece İngilizce... :)  

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 27, 2009, 07:35:13 ÖStanıdık bir öğrenci modeli... ;D ben çalışırım ama sınavdan birgün önce yetiştiririm içime bişey kaçıyo heralde derste kalkmayı bende sevmem ama sözlü notu için mecbur bazı derslere kalkıyorum.. :-\ aslında sadece İngilizce... :)  

Ben sözlü zamanları en arkaya otururdum beni kaldırmasın diye yenemediğim bir heyecanım olurdu ve bildiğim hepsini unuturdum.Bu duruma sinir olduğum için kalkmaya yanaşmazdım yanee :haha: