oley oley OLEYYYYYY GECTİM SINAVIIIII 97----97 ALMANCAXAAA SEWGİLERRRR

Başlatan umut_88116, Şubat 24, 2009, 03:50:01 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umut_88116

ARKADASLAR GECTİM SINAVIIII COK MUTLUYUM 97 ALDIM DARISI BASINIZAAAAAA

umut_88116

COKKK SAĞOLLLL 1 AYLIK CALIŞMAYLA KORKMAYIN ARKADASLAR SIFIRDAN ABSLADIM BURDAKİ BİLGİLERİ DEĞERLENDİRİNNN

umut_88116

BU ARDA YARDIMM
kiss_umut@hotmail.com

bana yardım edildiii gorevimi bitirdim şimdiki görew bendeeee inş yararlı yardımcı olabilirm

umut_88116

NİLSENAM

vermisse

tebrikler umut hayallerine kavuştun sıra bizde inşAllah bizde görürüz kazandığımızı

umut_88116

inşşşş,,,      cokkkkkkkkk         tşk ederimmmmmmmmmmmm

amed58

bu sertifika sevinci o kadar kısa sürüyorki tadını çıkar

fuchs

umut_88116

bitiii zaten sewinci yaaaaaaaaa VİZE DERDİ BASLADI şİMDİİİ UGRAS UGRAS BİTMİYO SUNAVDAN DAHA ZOR OLDUGU KESİN:)

amed58

Seni bir haftasonra  kervanımıza alalım Allah sabır versin eşin almansa işin kolay yoksa sende gel  :)

https://almancax.com/forum/index.php?topic=7318.0

aysima_JJ

ya arkadaşlar öncelikle slm herkese ve tekbirklerler kazanan arkadaşalarımıza dedikleri gibi  sıfırdan başlayın en fazla 1 ay eğitim ve sonra sınava girin kesin kazanırsınız çok kolaydı. sınavı geçtik te şimdi vize işlemleri daha çok yoruyor beni :) birde arkadaşlar ya korkutmayın eşi alman vatandaşı olmayanın zor çıkıyo almansa sorun yok demeyin ya :cryla: sınava girerkende çok rahattım şimdi vizemi beklerkende inş çıkar ..  byby:)

amed58

igmg-frankfurt

hayirli olsun umut kardes seni ekledim bana biraz yardim edersen cok memnun olurum.... alkis:)