almancax Sinifi Ögrencileri Ders´de

Başlatan gece, Şubat 27, 2009, 04:06:38 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

gravestone

selam bende simdi katildim derse :) gec kaldim biraz ama olsun

gravestone

heute war dienstag. das stimmt :)

gravestone

Alıntı yapılan: gravestone - Mart 11, 2009, 05:01:04 ÖSheute war dienstag. das stimmt :)
ya yanlis yazdim farkinda olmadan. tekrar düzeltmek istedim ama yaziyi düzeltme nasilolacak onu bulamadim

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gravestone - Mart 11, 2009, 05:06:52 ÖSya yanlis yazdim farkinda olmadan. tekrar düzeltmek istedim ama yaziyi düzeltme nasilolacak onu bulamadim

öncelikle hoşgeldiniz...yanlış yazmanız önemli değil,önemli olan doğruyu hep beraber görmek ve öğrenmek okey:) :)

SiegeR

Ben erkenden gelmistim sinifa ama kimse yoktu!!!
Arka sirada uyuya kalmisim umarim cok sey kacirmamisimdir...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: SiegeR - Mart 11, 2009, 05:40:43 ÖSBen erkenden gelmistim sinifa ama kimse yoktu!!!
Arka sirada uyuya kalmisim umarim cok sey kacirmamisimdir...

konulara yetişmek için baştan tekrar yaparsanız bize yetişebilirsiniz okey:)

SiegeR

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 11, 2009, 05:42:46 ÖSkonulara yetişmek için baştan tekrar yaparsanız bize yetişebilirsiniz okey:)
[/quote
Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 11, 2009, 05:42:46 ÖS
Vielen Dank
okey:)

konulara yetişmek için baştan tekrar yaparsanız bize yetişebilirsiniz okey:)

SiegeR

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 11, 2009, 05:42:46 ÖSkonulara yetişmek için baştan tekrar yaparsanız bize yetişebilirsiniz okey:)
[/quote

Vielen Dank
okey:)

...mystery...

hani nerde öğretmen... tickoff:) ;D zaten çok boş dersimiz vardı bugün neyse ben gidiyim tenefüs ne de olsa... :)

SiegeR

ach nerden düzeltiliyor bi düzeltemedim
 offoff:)

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: SiegeR - Mart 11, 2009, 05:48:47 ÖS
mesaj sayısıyla ilgili 200 mesajdan sonra düzeltebiliyorsunuz sanırım... :-\ o yüzden mesajları tek tek düzelterek yollamayın... :angel:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: SiegeR - Mart 11, 2009, 05:48:47 ÖS

yanlışları hocalarımız düzeltiyorlar zaten,takmayın siz bunları .... :)

biz dersimize bakalım,bu arada sizde baştan başlayarak bize yetişebilirsiniz okey:)

esma 41

Alıntı yapılan: gravestone - Mart 11, 2009, 05:01:04 ÖSheute war dienstag. das stimmt :)

Düzenleme :

Heute ist Dienstag - Bugün sali

Heute war Dienstag ise - bugün saliydi  ::)   :)

...mystery...

bugün salıydı'yı herhangi bir cümlede kullanabilirmiyiz peki? mesela bir sonraki güne geçmeye birkaç dakika kalmışken ::) (böyle bir durumla karşılaşmamız çok anormal olur biliyorum ama sadece merak ettim.. ::) )

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 11, 2009, 07:13:58 ÖSbugün salıydı'yı herhangi bir cümlede kullanabilirmiyiz peki? mesela bir sonraki güne geçmeye birkaç dakika kalmışken ::) (böyle bir durumla karşılaşmamız çok anormal olur biliyorum ama sadece merak ettim.. ::) )

Iste "anormal " oldugu icin .... düzenledim mystery.  :)