Vize Bekleyenler Kervanı

Başlatan amed58, Şubat 28, 2009, 03:50:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

amed58

üstümü çizdin hemi atan abi ben bu kervanın kurucuyum herkezden Allah razı olsun yardımcı olsun

ATAAN

Evet Amed cim InsAllah En Kisa Sürede Diger Arkadaslarinda Isimlerini Listeden Cizeriz
Konun Devam Edecek, Almanya'ya Gelince Unutma Bizleri  okey:)

amed58

seni unutmak ne mümkün hoca inşAllah bu kervanın kurucusuyum ben konuda sabitlense benim fikrim iyi olacak ama ben elimden geldiği kadar sizlerleyim bu duygu çok zor ama vizeye sevinemiyorum desem yeridir

arkadas29

ataan kardes beni neden unutmussun en kıdemli benim 6 gün sonra 4 ay olacak  offoff:)

Esimehasret

ahmed kardes bizleri unutma ha dualarinida eksik etme

amed58

abi unutulurmu hiç dert ortaklarım kardeşlerim unutulurmu hiç abim işiniz rast gelsin Allah razı olsun hepinizden

vindela

benide unutmuşsunuz 17 aralıktan ber bekliyorum listede yokumda amed kardeş senin vize çıktımı

amed58

evet vindela kardeş şükürler olsun çıktı

ATAAN

vindela

teşekkür ederim ataan abi hayırlı olsun amed58 kardeşim  :)

ATAAN

Son Durum Vize Kervaninda

1- Amed58 (Vizesini Aldi  okey:) )
2- SERDAR-KREFELD
3- halecim
4- yasin demir
5- rur
6- bars
7- Esimehasret
8- mehtap12
9- Sezer-
10- ersoy33
11-  nur71
12- Perer
13- vindela

rur

Bir de isimlerin yaninda ne zaman basvurduklarini mi yazsak??

newscrew

galiba bende o listede olmalıyım 1 ay oldu bizimde  :)

amed58

liste aldı başını gidiyor

ATAAN

newscrew  Sizde Eklendiniz Listeye  okey:)

newscrew

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 08:00:55 ÖSnewscrew  Sizde Eklendiniz Listeye  okey:)
teşekkürler ve tez zamanda herkesin o listeden silinmesi dileğiyle  :)

cenk673

selam arkadaslar vizemi aldim cok mutluyum 02,02,2009da  ankaradan basvurdum 12,03,2009da vizem geldi cok sukurler olsun Allahima insAllah seven herkes kavusur cok mutluyum sizlerle paylasmak istedim  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)