Yusuf Hayaloğlu hayatını kaybetti. :(

Başlatan 3,14, Mart 03, 2009, 03:37:36 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

NİLSENAM

ALLAH RAHMET EYLESİN,TOPRAĞI BOL OLSUN :cryla: :cryla:

3,14

--> Aşkım hatirliyor musun, sana bir aksam sormustum;

-"Y mi, A mi", diye.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 11:53:28 ÖS--> Aşkım hatirliyor musun, sana bir aksam sormustum;

-"Y mi, A mi", diye.
evt ya neydi o

SEVGI-40

toprakdan geldik yine toprak olucagiz Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

3,14

--> Bir siir yazmistim. "KARTANESI". Yazdiktan sonra bir defa okuyup düzelttim. Bunu Aşkım'a okuyum dedim. Sonra yok yok, bunu Yusuf Hayaloğlu okumali dedim. Onun o duygulu siir okumasi yakisir buna dedim. Sonra sana sormustum. Iste o "Y", Yusuf Hayaloğlu'ydu. "A"yi secmis olsaydin, siirimi Almancax'ta yazacaktim. "Y" vefat etti Aşkım. :cryla: :cryla: :cryla:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 11:56:36 ÖS--> Bir siir yazmistim. "KARTANESI". Yazdiktan sonra bir defa okuyup düzelttim. Bunu Aşkım'a okuyum dedim. Sonra yok yok, bunu Yusuf Hayaloğlu okumali dedim. Onun o duygulu siir okumasi yakisir buna dedim. Sonra sana sormustum. Iste o "Y", Yusuf Hayaloğlu'ydu. "A"yi secmis olsaydin, siirimi Almancax'ta yazacaktim. "Y" vefat etti Aşkım. :cryla: :cryla: :cryla:
:cryla:

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 03, 2009, 11:55:55 ÖStoprakdan geldik yine toprak olucagiz Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

--> Amiiiiiiiiiinnn.. :cryla:

3,14

--> Bir zamanlar Ahmet Kaya'nin anisina söylemis. Simdi kendi "Iste Gitti"...

Iste Gidiyorum...

https://www.youtube.com/watch?v=FjwS-Gv722A

fuchs

Allah rahmet eylesin mekani Cennet olsun :-[

3,14

Alıntı yapılan: fuchs - Mart 04, 2009, 12:17:26 ÖSAllah rahmet eylesin mekani Cennet olsun :-[

--> Aminnnn. :angel:

"Türküler Gökyüzüdür. İncitmeyin. Türküleri Yakmayın. Türküler Bir Çiçektir, Onları Kanatmayın."

https://www.youtube.com/watch?v=nU5yv-g6OcA

şinasi

3,14

NİLSENAM

3,14

3,14

--> Kanal D'yi izleme olanagi olan varsa acabilir, cünkü Yusuf Hayaloğlu'yla ilgili bir konusma, ya da hayatini anlatma gibi bir sey var sanirim. Tam anlayamadim ama. ::) :-\

(Merak edenler... ;))