Sağ Beyin Sol Beyin "Peki sizin Beyniniz nasil calisiyor...? "

Başlatan gece, Mart 06, 2009, 12:31:35 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

...mystery...

3,14

--> Zaten üç boyutlu resimleri de okuyamıyorum, bir de bunu iki yöne döndüremem eksikti, şimdi tamam oldu. :haha: :haha: :haha:

...mystery...

igmg-frankfurt

o resmi degir tarafa döndürmenin bi cüzümü var. oda kendiliginden dönmüyorsa rüsvet teklif edeceksiniz. bu kadar basit yaa.... paranin ucunu gösterdinizmi oo göbek bile atar... :haha: :haha: :haha:

ATAAN

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: igmg-frankfurt - Mart 09, 2009, 03:54:54 ÖSo resmi degir tarafa döndürmenin bi cüzümü var. oda kendiliginden dönmüyorsa rüsvet teklif edeceksiniz. bu kadar basit yaa.... paranin ucunu gösterdinizmi oo göbek bile atar... :haha: :haha:

Ben denedim ama, ise yaramadi küstü galiba  :haha:

igmg-frankfurt

ATAAN

Ya Icime Daral Geldi Su Imzanizi Degistiremezmisiniz, Kendimi Morgda Hissettim, Zaten Yakinlarda da Camii Yok

igmg-frankfurt

hahahahahahahaha kusura bakma daraltmak istemedim ...   funny:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 09, 2009, 04:02:24 ÖSYa Icime Daral Geldi Su Imzanizi Degistiremezmisiniz, Kendimi Morgda Hissettim, Zaten Yakinlarda da Camii Yok

Valla bende ayni fikirdeyim Ataan  :-\ ;D

...mystery...

gece

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 25, 2009, 10:02:18 ÖSImzanizi Degistirmenizi Rica Etsek   kur;)
artık pek gelmiyo sanırım o arkadaş.. :-\ sen değiştiremezmisin ablacım.. ::)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 26, 2009, 04:05:24 ÖSartık pek gelmiyo sanırım o arkadaş.. :-\ sen değiştiremezmisin ablacım.. ::)

Yok Canim kendisinden Rica Etmemiz daha uygun Zaten  okey:)