A1 sinavi mektubu

Başlatan :END:RU, Mart 06, 2009, 12:40:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: eb_sel - Mart 31, 2009, 11:20:51 ÖÖMerhaba bende sınava sızın gıbı evde hazırlanıyorum.. Tereddutte kaldıgım tek bolum su. Sprechen bolumunde Teil2 de belırtılen konuya gore soru cevap yapılıo ok bunda sorun yok ama teıl 3 de sadece duz cumle ıle soru sormadan rıca-ıstekmı yapcaz.... Können sıe bıtte gıbı yoksa soru cevap olarak mı rıca yapcaz..

yardımınızı beklıorumm

öncelikle sakin ve rahat olun.en kolay bölüm sprechen bölümü bence...
bu bölümde öncelikle kendini tanıtıyorsun,ikinci bölümde kart çekiyorsun soru ve cevap şeklinde soruluyor,üçüncü bölümde ise ricalı kartlar var,soru soruyorsunuz... :) :)

bitte können sie mir ein Tasse geben?
ja,bitte...

şeklinde... okey:) okey:)

eb_sel

Nilsenam cevabın ıcın tesekkurler rahat olmaya calıscagım sınavda....

NİLSENAM

rica ederim,korkulacak hiç birşey yok  :) :)
 sormak istediğiniz başka şeylerde varsa sorabilirsiniz  :)

başarılar dilerim :) :)

eb_sel

ben sınava yatırdıgım banka dekontu ıle ve nufus cuzdanımla Hasnun Galip Sok. 9 34433 Beyoğlu / İstanbul adresıne sınav yerım buraya kadar dogru dımı.pekı benım sınıfım oturcagım yer bellı degıl oandamı yerlesdırıolar ınsanları kalabalıkda nasıl yetısıolar.sınav esnasında sadece cavap kagıdınamı ısretlıcez soru kagıdınıda ısratlıcezmı.verılen cevap kagıtlarında kımlık bılgılerımızı bızmı doldurcaz. ups kargo gırısde olacakmı. kac kısı bırden hören lesen screiben bolumune alıolar.gercekden sadece tukenmez kalem mı kullancaz yanlıs yaparsak sılemıcez ama.bıde sprechen bolumunde soru cevap esnasında bana nekadar sure tanıyolar. dusunme payını merak edıom.. hepsı bukadar tamamen sınav ıcın tecrubesızım

simya

Alıntı yapılan: eb_sel - Mart 31, 2009, 01:54:44 ÖSben sınava yatırdıgım banka dekontu ıle ve nufus cuzdanımla Hasnun Galip Sok. 9 34433 Beyoğlu / İstanbul adresıne sınav yerım buraya kadar dogru dımı.pekı benım sınıfım oturcagım yer bellı degıl oandamı yerlesdırıolar ınsanları kalabalıkda nasıl yetısıolar.sınav esnasında sadece cavap kagıdınamı ısretlıcez soru kagıdınıda ısratlıcezmı.verılen cevap kagıtlarında kımlık bılgılerımızı bızmı doldurcaz. ups kargo gırısde olacakmı. kac kısı bırden hören lesen screiben bolumune alıolar.gercekden sadece tukenmez kalem mı kullancaz yanlıs yaparsak sılemıcez ama.bıde sprechen bolumunde soru cevap esnasında bana nekadar sure tanıyolar. dusunme payını merak edıom.. hepsı bukadar tamamen sınav ıcın tecrubesızım

Bu arkadaşın sorularına tecrübeli bir arkadaşımız cevap verirse benim gibi yeni girecek olanlarıda bilgilendirmiş olurlar.şimdiden teşekkür ederim
Saygılar

NİLSENAM

Alıntı yapılan: eb_sel - Mart 31, 2009, 01:54:44 ÖSben sınava yatırdıgım banka dekontu ıle ve nufus cuzdanımla Hasnun Galip Sok. 9 34433 Beyoğlu / İstanbul adresıne sınav yerım buraya kadar dogru dımı.pekı benım sınıfım oturcagım yer bellı degıl oandamı yerlesdırıolar ınsanları kalabalıkda nasıl yetısıolar.sınav esnasında sadece cavap kagıdınamı ısretlıcez soru kagıdınıda ısratlıcezmı.verılen cevap kagıtlarında kımlık bılgılerımızı bızmı doldurcaz. ups kargo gırısde olacakmı. kac kısı bırden hören lesen screiben bolumune alıolar.gercekden sadece tukenmez kalem mı kullancaz yanlıs yaparsak sılemıcez ama.bıde sprechen bolumunde soru cevap esnasında bana nekadar sure tanıyolar. dusunme payını merak edıom.. hepsı bukadar tamamen sınav ıcın tecrubesızım

evet banka dekontun ve kimliğinle beraber gidiyorsun,sınav merkezinin adresi zaten banka dekontunda yazıyor...sınav merkezine gittiğin zaman onlar sizi yerleştiriyorlar,zaten hören ,lesen ve schreiben bölümlerine toplu olarak giriyorsunuz...
sprechen bölümüne ise 4 er kişilik bir grup halinde giriyorsunuz..... okey:)

ups içinde onlar zaten sizi yönlendiriyorlar.
sınav sırasında tükenmez kalem kullanıyorsunuz,yanlış yaptığınızı düşünseniz bile üzerini karalıyorsunuz....cevap kağıdında gerekli bilgiler doldurulmuş,senin yapman gerekenleri sınıf hocaları söylüyorlar.... okey:)

arkadaşlar çok rahat ve sakin olmaya çalışın,hepinize başarılar diliyorum,bol şanslar  :) :)

Umit07

Allah Herkesin Yardımcısı olsun..  okey:)

simya

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 01, 2009, 11:22:47 ÖÖevet banka dekontun ve kimliğinle beraber gidiyorsun,sınav merkezinin adresi zaten banka dekontunda yazıyor...sınav merkezine gittiğin zaman onlar sizi yerleştiriyorlar,zaten hören ,lesen ve schreiben bölümlerine toplu olarak giriyorsunuz...
sprechen bölümüne ise 4 er kişilik bir grup halinde giriyorsunuz..... okey:)

ups içinde onlar zaten sizi yönlendiriyorlar.
sınav sırasında tükenmez kalem kullanıyorsunuz,yanlış yaptığınızı düşünseniz bile üzerini karalıyorsunuz....cevap kağıdında gerekli bilgiler doldurulmuş,senin yapman gerekenleri sınıf hocaları söylüyorlar.... okey:)
 arkadaşlar çok rahat ve sakin olmaya çalışın,hepinize başarılar diliyorum,bol şanslar  :) :)

"Sınav merkezinin adresi "mi dediniz? Ben banka dekotunun üzerine bakmadım  ama  Goethe de gireceğiz sanıyordum. İstanbul'da tek merkez değil mi. Lütfen bilgilendirirmisiniz?

NİLSENAM

Alıntı yapılan: simya - Nisan 01, 2009, 11:39:45 ÖS"Sınav merkezinin adresi "mi dediniz? Ben banka dekotunun üzerine bakmadım  ama  Goethe de gireceğiz sanıyordum. İstanbul'da tek merkez değil mi. Lütfen bilgilendirirmisiniz?

evet Goethe de sınava giriyoruz....yani hangi ilde girecekseniz o ilin sınav adresi yazar.

Ankara'da da var,onun için söyledim,sınav adresi dekontta yazar diye..... :)

eb_sel

Alıntı yapılan: simya - Nisan 01, 2009, 11:39:45 ÖS"Sınav merkezinin adresi "mi dediniz? Ben banka dekotunun üzerine bakmadım  ama  Goethe de gireceğiz sanıyordum. İstanbul'da tek merkez değil mi. Lütfen bilgilendirirmisiniz?

benım banka dekontumda da sınav olcagım adres yazmıo sadece yatırdıgım yer alman kultur merkezı yazıo ben goetheyı aradım eger ıstanbulda sınava gırceksen ıkı bınası var taksımde.. ek bına da sına gırcem ben...https://www.goethe.de/ins/tr/ist/pro/map.gif bu krokı lınkı okey..

Ayrıca Nilsenam yanıtların ıcın saol tekrar tekrar...