vizem şuan elimde yuppiiiii

Başlatan ebuş, Mart 09, 2009, 11:10:02 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hülyam

tebrikler darisi diyer arkadaslarin basina  halayy:) halayy:) halayy:)

mehtap12

ne güzel tebrik ederiz ordaki haytınızda başarılar dilerim:)) eh darısı başımıza:)

mayhoni

mayhoni

Ben Bugün Konsoloslugu Aradım.Yabancılar polisi Evraklarınızı Onayladı Ve Bize 5 Marta Yolladı.Pasaportunuz 1 Yada 2 Hafta İçinde Elinizde Olur Dedi Telefondaki Kadın.Ben 29 Ocak'ta Baş Vuru Yapmıştım.Bekliyecem ' hafta Daha Yapacak Birsey Yok Herşeyin Hayırlısı. cofe:)

igmg-frankfurt

arkadaslar vize basvursunda pasaportun süresi tam 6 ay oldugunda sorun cikariyorlarmi ???

sizin pasaportlariniz süresi ne kadardi ??? ;D

amed58

Alıntı yapılan: mayhoni - Mart 09, 2009, 05:35:20 ÖSBen Bugün Konsoloslugu Aradım.Yabancılar polisi Evraklarınızı Onayladı Ve Bize 5 Marta Yolladı.Pasaportunuz 1 Yada 2 Hafta İçinde Elinizde Olur Dedi Telefondaki Kadın.Ben 29 Ocak'ta Baş Vuru Yapmıştım.Bekliyecem ' hafta Daha Yapacak Birsey Yok Herşeyin Hayırlısı. cofe:)
en eski ben kaldım iyimi çatır çatır alan gidiyor

Esimehasret

hayirli olsun insAllah bizimde vizemiz cabuk cikar cok ugrasdik Allah insAllah hepimize nasip eder bu sevinci hadi halay zamani halayy:)

amed58

kendi vizemiz gibi sevinelim abim hadi hobaaaaaaaaa halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

igmg-frankfurt

Esimehasret

he hadi herkes halaa katilsin simdi halay zamani halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)
insAllah bizim vizemiz ciktigindada böyle halaylar cekeriz
kardes yolculuk ne zamana kismet ise?

mehtap12

ya sanırım 1 yıllık olması gerek pasaportun süresi ama yinede yanlış bilgilendirmek istemem. sitenin yardım meleği ataan abiye sorsana:))

ebuş

nur71

Alıntı yapılan: ebuş - Mart 09, 2009, 11:10:02 ÖÖarkadaşlar çok  mutluyum  Allahıma binlerce kez çok şükür  elime  vziem şimdi geçti darısı  bekleyen herkezin  başın a benim  vizem  çok  erken  geldi  16 şubatta başvurmuştum   bugun  elime  geçti  halayy:) halayy:) halayy:)

halayy:) halayy:) Çok sevindim inanın,hayırlı olsun inşAllah.Mutluluklar..Darısı bizlerin başına

nur71

Alıntı yapılan: igmg-frankfurt - Mart 09, 2009, 05:44:55 ÖSarkadaslar vize basvursunda pasaportun süresi tam 6 ay oldugunda sorun cikariyorlarmi ???

sizin pasaportlariniz süresi ne kadardi ??? ;D

Genelde önerilen 1 yıllık.Uzatırsınız bir sorun olursa

mayhoni

halayy:) Ben Halayın Başıyam le le İncili Hızma Taşıyam  Tey Tey  halayy:)  halayy:)  halayy:)

mayhoni

Alıntı yapılan: amed58 - Mart 09, 2009, 06:44:49 ÖSen eski ben kaldım iyimi çatır çatır alan gidiyor
Amad Kardeşim İnş Sende Biran Önce Mutlu Haberi Alırsın Burda Senin İçinde Halay Cekeriz:Sunu Bilki Kİmse Catır Catır Alamıyor İnan Buna HErkesin Hasreti Kendine Büyük.Güzel KAl.

amed58

mayhoni kardeşim ben onu şaka ile dedim elbetteki biliyorum inşAllahda çekeriz inşAllah