a1 sertifikası geçerlilik süresi

Başlatan NİLSENAM, Mart 09, 2009, 01:30:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Ataan ağbiciğim,aldığımız a1 sertifikasının belli bir geçerlilik süresi varmı,

varsa ne kadarlık bir süre için geçerlidir....... ::) ???

ATAAN

Süresi Yok Ama, 1 Yildan Fazla Zaman Gecmisse Eger, Konsolosluk Görüsme Esnasinda Almanca Sorular Sorabilir  okey:)

NİLSENAM

ATAAN

Rock_Mania

Bir yıl değil 6 ay. Konsolosluktan söylediler. Eğer süre geçmişse yine sözlü sınava tabii tutuyorlar.

ozhan_c84

bende dun aldım sertıfıkamı 6, ayda nıkah yapıcam ve 7 veya 8. ayda vıze basvusuru yapıcam benımde aklıma takılıyor bu konu ılerde yıne hadı doğru sınava demezler umarım:(

Karizmatik KayseriLi

insAllah Vize'de zorlamazlar özhan.. ben haftaya basvuruda buLuncam bakaLim ne dicekler.. neler olucak..

Chete66

Ben sertifikayı aldıgım gun vize basvurusu yaptım. Ama 1 ay sonraya vize randevusu verdiler :D :D :D

Karizmatik KayseriLi

Alıntı yapılan: Chete66 - Mayıs 02, 2009, 01:17:01 ÖS
Ben sertifikayı aldıgım gun vize basvurusu yaptım. Ama 1 ay sonraya vize randevusu verdiler :D :D :D

sen mi istedin onLarmi verdi ? 1 ay cok uzun degiLmi ?

Chete66

Alıntı yapılan: Karizmatik KayseriLi - Mayıs 02, 2009, 02:07:32 ÖS
sen mi istedin onLarmi verdi ? 1 ay cok uzun degiLmi ?

Hayır onlar verdiler ben istesem ertesi gun isterdim :((  Beklemek cok zoruma gidiyo :D

Rock_Mania

Beni de 15'ine attılar yaa zaman geçmez artık:S

Karizmatik KayseriLi

valla bende ayin 15'ine felan istiom insAllah verirler o tarihe

human06

sizde benim gibi sinav ve vize basvuru randevusunu ayni anda yapsaydiniz   ::) sinavdan 4 gun sonrasina vize basvuru randevusu aldim ve ankara`dan donmeden herseyi hallettim cok sükür :) biraz riskli ama sinavi kazandikdan sonraki sabirsizlik gunleri icin randevu masrafi cok gozukmuyor

eb_sel

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 09, 2009, 01:32:37 ÖS
Süresi Yok Ama, 1 Yildan Fazla Zaman Gecmisse Eger, Konsolosluk Görüsme Esnasinda Almanca Sorular Sorabilir  okey:)

Atan bey ben a1 BELGESINI ALDIM ve vızeye basvurdugumda 10 gun olmusdu a1 belgesını alalı ama benı almanca soru yagmuruna tuttu kons. sizce normalmı ?