Dogdugunuz gün, hangi agactan geldiginizi ortaya cikariyor ....

Başlatan gece, Mart 09, 2009, 04:50:39 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 09, 2009, 04:57:08 ÖSOnur: "Sedir : (Guven) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, luksu seven, sagligina dikkat eden, kendine guvenen, baskalarina da biraz yukaridan bakan biridir. Kararli, sabirsiz ve baskalarini etkilemeyi sever. Iyimserdir ve beceriklidir. Tek ve gercek askini bekler. Cabuk karar verir." kur;)

Ben: "Selvi : (Sadakat) Guclu, fiziksel olarak kasli, her ortama uyabilen, hayatla fazla ugrasmayan, hosnut, iyimser, paraya meraklidir Yalnizliktan nefret eder. Kolay kolay tatmin edilemeyecek kadar tutkuludur. Ama sadiktir. Modu cabuk degisir. Kurallara boyun egmez. Biraz da ukala ve ilgisizdir."
:haha: :haha: :haha:

3,14

3,14

Ben: "Sedir : (Guven) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, luksu seven, sagligina dikkat eden, kendine guvenen, baskalarina da biraz yukaridan bakan biridir. Kararli, sabirsiz ve baskalarini etkilemeyi sever. Iyimserdir ve beceriklidir. Tek ve gercek askini bekler. Cabuk karar verir."

--> Her şey iyi güzel de o italik 11 ( ;D) yazdığım ne oluyor yau? offoff:)

Aşkım: "Selvi : (Sadakat) Guclu, fiziksel olarak kasli, her ortama uyabilen, hayatla fazla ugrasmayan, hoşnut, iyimser, paraya meraklidir. Yalnizliktan nefret eder. Kolay kolay tatmin edilemeyecek kadar tutkuludur. Ama sadiktir. Modu cabuk degisir. Kurallara boyun egmez. Biraz da ukala ve ilgisizdir."

--> Altı çizili 12 yazdığım yerlerle Aşkım'ın alakası yok ya. :S

Ama kalın pembeler Aşkım'ı iyi anlatmış. alkis:)

_VeRa_

01-11 Ocak : Koknar

Koknar : (Gizem) Sira disi bir zevki vardir. Sofistike ve kadirsinastir. Guzel olan her seyi sever. Dik basli, cabuk mod degistiren,bencil olmasina ragmen kendisine yakin olanlarla ilgilenen biridir. Cok mutevazi oldugu soylenemez. Hirslidir. Memnun edilmesi zor bir sevgilidir. Cok arkadasi vardir. Cunku ona guvenebilirsiniz.

paylaşım için teşekkürler gece. biraz fazla gizemli bahsedilmişim  utanan:)teşekkürler okey:)

ATAAN

Cok Güzel Paylasimlar Sunuyorsunuz Bizlere Sayin Moderatörüm, Ellerinize Saglik  clap:)

nur71

Disbudak : (Hirs) Farkli bir cekicilige sahip, hayat dolu,talepkar, dusuncesizce hareket eden ve elestirilere kulak asmayan biri. Hirsli, akilli, yetenekli, kaderine
hukmetmeyi seven, egoist olmaya elverislidir. Ama ona guvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hukmedebilir. Iliskileri cok ciddiye alir ve sadiktir.

Bunlarda bana uyuyor galba  okey:)

oreda

tsklr paylasimin icin benim uvez agaciymis nedendese gercektende oyleyim :o

gece