Goethe de hangi kitablari veriyorlar???

Başlatan igmg-frankfurt, Mart 09, 2009, 07:44:20 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

igmg-frankfurt

selam arkadaslar Goethe de sinav icin hazirlanan arkadaslara soruyordum..

tavsiye edilen kitablar varmi yoksa onlar size kitablari veriyorlarmi??

hangi kitablar....

Saygilarimla

nevzat

havanı karış dı rma kıtamlan ilgılı gereken dersi veriyor lar fazlasıyla  dance:)

igmg-frankfurt

usta ben kitaplari sordum dersi sormadim...  okey:)

m816

Schritte 1 ve 2 kitaplarini veriyorlar  bildigim kadariyla cünkü biz o kitaplarla hazirlandik

igmg-frankfurt

m816

arkadasim 5 haftaya sigdiranda var  biz gibi 3 ay yayanda var .Goethe kendi kursunda  5 haftada isliyor bu 2 kitabi ve saten 2 ci kitapdan hemen hemen soru cikmiyor  yani orda sadece bir  kilik kiyafet kaliplari var cikarsa  bir o cikiyor ana öncelik 1 ci kitap

igmg-frankfurt

m816

schritte 1 ve 2 yi diyorsan bunlar  saten Goethenin kurslarinda kendi kullandigi ve isledigi kitaplar  bu kitaplarla calisman daha saglikli olur. okey:)

igmg-frankfurt

ben calismicam esim icin bunlar hep

ispartada o kursdan yok onun icin o kitablari alim diyom... link vermisdim ya onu diyom o kitap nasil ??? tavsiye edilirmi ???

m816

igmg-frankfurt

m816

evet var ben bu kitaplarla  girdim sinava;yani kursun bize tedarik ettigi kitaplar  bunlardi

m816

igmg-frankfurt

mail olarak bi sekilde yollama imkanin varmi ??? cok yardimci olursun

m816

hocam kitabi maille nasil yollayabilirimki eminim sen ordan tedarik edebilirsin bu kitabi //www.hueber.de  kitabin arkasinda yazan web adresi bu Schritte 1und Schritte 2 = A1   seklinde  siparis verebilirsin o siteden //www.hueber.de/schritte

igmg-frankfurt