Nasıl Bir Sevgilisiniz?

Başlatan NİLSENAM, Mart 10, 2009, 01:46:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

...mystery...

ona yazdım zaten... ;D (ecelime susadım sanırım gidip gitsem bi bardak su içsem benim için daha faydalı olur... ::) )

NİLSENAM

...mystery...

NİLSENAM

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 10, 2009, 09:51:35 ÖSTest Mest Anlamam Kardesim Ben, Onu Gidin Sevgilime Sorun  :haha:

ah ağbiciğim bir bilsekte sorsak  :haha:

...mystery...

mub@rek

Ben direk soruya cevap veriyim; Dogru, dürüst, efendi, akilli, güclü, yakisikli ve sayamadigim bircok özelligi bünyemde barindiriyorum. Haaa unutmadan kendimi ögmeyi de hic sevmem. ;)

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 16, 2009, 09:59:19 ÖSBen direk soruya cevap veriyim; Dogru, dürüst, efendi, akilli, güclü, yakisikli ve sayamadigim bircok özelligi bünyemde barindiriyorum. Haaa unutmadan kendimi ögmeyi de hic sevmem. ;)

bencede belli oluyor ;D ;D

...mystery...

mub@rek

Saydiklarima ek olarak ise; Beni cekemeyen cok insan vardir. :D  8) kur;) dance:)

SEVGI-40

inanmiyorum 0 cikti   :haha: :haha: bütün verdigim cvplar 0 cok fedakrim cok onur kiymetimi bil  :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 10, 2009, 10:03:39 ÖS--> İki puan aldım ben sadece ya... Sınıfta mı kaldım şimdi?

şaka bir yana iki puan ne güzelmiş.

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 18, 2009, 11:05:47 ÖÖinanmiyorum 0 cikti, bütün verdigim cvplar 0 cok fedakrim cok onur kiymetimi bil

--> Bilmez miyim Aşkım benim. :-* Ara sıra kızdırsam da seni, ara sıra da çok konuşsam, hakl dilinde efendim geveze diye tabir edilen, zaten benim iki puanım da ordan gelmişti Aşkım. :-*

Ama benim Aşkım benden de fedakâr. :-* Her şeyim benim. :-* :-*

...mystery...

siz çok fedakar bir çiftsiniz... alkis:) ;D

SEVGI-40

NİLSENAM