10 MART 2009 SINAVINI GEÇTİMMMM

Başlatan segenn, Mart 13, 2009, 05:44:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

segenn

SELAM ARKADAşLAR   10 MART 2009  ANKARADA SINAVA GİRDİM VE KAZANDIM  ÇOK AMA ÇOK KOLAYDI  HİÇ KORKULACAK BİR şEY YOK HOCALAR ÇOK YARCIMCI OLUYOR  İNANIN  VE GÜVENİN KENDİNİZE ...

HERKESE BAşARILAR şİMDİDEN.

segenn

gülümse35

tebrik ederim arkadaşım 20 de de biz gireceğiz izmirde Allah yardımcımız olsun heycan dorukta...

igmg-frankfurt

segenn

facetoface

tebriklerr bende 20 martta istanbulda sınava gireceğim :)

segenn

inşAllah kazanırsınız  korkmayın  inanın yeter :)

ESMA

arkadaşlaaaarrr 20 martta sınava girmiştimm veeee 86 panla geçtiimmm halayy:)Allah cümlemize nasip etsiin çok mutluyum üzerimden birsürü yük kalktı bizi yıldıramazlaarrr yuppi:)

esma 41

Alıntı yapılan: ESMA - Mart 25, 2009, 12:55:51 ÖÖarkadaşlaaaarrr 20 martta sınava girmiştimm veeee 86 panla geçtiimmm halayy:)Allah cümlemize nasip etsiin çok mutluyum üzerimden birsürü yük kalktı bizi yıldıramazlaarrr yuppi:)

Tebrik ederim sayin Esma.
ALLAH mutlulugunuzu daim etsin.  okey:)

ESMA

teşekkürler arkadaşımm sağolasın darısı tüm kader arkadaşlarımızın başınaaa ya:)

ESMA

teşekkürler arkadaşım sağolasın darısı tüm kader arkadaşlarımızın başınaa ya:)

NİLSENAM

ESMA

amiiiin sayın adaşım aynı kaderi paylaşan herkese bu mutluluğu yaşatsın inşAllah ama vizemde hemen çıksa mutluluğum dahada artacak Allah herkesi kavuştursun sevdiğine byby:)

ESMA

teşekkür ederim sayın adaşım Allah tüm kader arkadaşlarımızı mutlu etsin sınavlarını kazanıp vizesini alıp sevdiklerine kavuşmasını nasip etsin şu vizemide bi alsaydım ???

NİLSENAM

inş.onuda alırsınız ..... :) :)

hayırlısı olsun diyelim  :)