Havaalanı ile ilgili Sorunum var.?

Başlatan amed58, Mart 15, 2009, 09:51:20 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

amed58

Selamün aleykum değerli arkadaşlarım

ben ilk defa uçağa binecem ve ilk tecrübem olacak ben grafikerim pasaportumdada işle benim laptopum var bunu almanyaya götürürken sorun yaşarmıyım benden bir evrak isterlermi acaba

ATAAN

Laptopunu El Bagajin Olarak Yanina Al, Hic Bir Sorun Olmaz  okey:)

mub@rek

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 15, 2009, 06:29:22 ÖS:D

Ben sana sunu diyeyim kardes, Önce nöbetci savciya sonra nöbetci mahkemeye cikartilacaksin. Sonra nöbetci jandarmalar seni nöbetci ceza evine götürecek ve nöbet tutacaksin..

Allahini seversen nolacak, hic kafana takma birsey olmaz...

ATAAN

Mübarek Ben Simdi Seni Nöbetci Moderatöre Havale Edecem  ;D

amed58

abbii varım yoğum bir laptobum var ekmek teknem o benim :)

ATAAN

Amedcim Laptopunu Al Yanina Kardesim, Ben Sürekli Öyle Seyahat Ediyorum Bir Allahin Kuluda Sormadi O Laptop Neci Diye, Rahat Ol  okey:)

amed58

ah birde babam anlasa kırk saat laf yedim:)

mub@rek

Kardes rahat ol, hicbirsey olmaz.
Sen bana nerden binecegini söyle ne zaman gidecegini üzerine ne giyinecegini falan ben ihbar ederim seni en güvenilir sekilde polislerle birlikte gecersin x-ray' den. Bu arada X-ray ne dersen tuhaf bi alet. Bi gören pisman bir görmeyen demiyecegim bi gecen pisman bi gecmeyen. Allah yolunu acik etsin, kaza bela vermesin.

ATAAN abi nöbetci moderatör' ümüz yok ki bizim.. Ama ben Basbakan olursam seni o göreve atiyacagim sen hic merak etme. ;)

amed58

hahahha söyleyiyim abi resmim forumda var zaten :) büyük ihtimal üzerimde palto olacak kahve rengi laptop çantası omzumda olacak elime bir bavul saçlarım uzun ve hafif dağınık  uzun boylu sallana sallana gidecem öğerturk ile gidiyorum ankara esenboğa ssaat 15:35 :)

mub@rek

Alıntı yapılan: amed58 - Mart 17, 2009, 10:37:33 ÖÖhahahha söyleyiyim abi resmim forumda var zaten :) büyük ihtimal üzerimde palto olacak kahve rengi laptop çantası omzumda olacak elime bir bavul saçlarım uzun ve hafif dağınık  uzun boylu sallana sallana gidecem öğerturk ile gidiyorum ankara esenboğa ssaat 15:35 :)

Tamamdir, seni bekliyoruz tüm teskilat.  :police:

...mystery...

ayy mübarek hahaha süpersin yaa yine güldürdün beni... yaril:)