B1 sertifikasini aldim yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Başlatan fuchs, Mart 16, 2009, 06:16:23 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fuchs

Selam sayin Arkadaslar B1 sertifikasini aldim cok mutluyum Allah herkese nasip etsin.

Arkadaslar size tavsiyem cok calisin pes etmeyin eninde sonunda basarili olursunuz.

B1 hakkinda akliniza takilan bir sey olursa sizlere seve seve yardimci olurum saygilar. alkis:)  okey:)

gece

Basarilarinizin devamini diliyorum.
Hayirli Olsun, Tebrikler ...  alkis:)

fuchs

Alıntı yapılan: gece - Mart 16, 2009, 06:26:44 ÖSBasarilarinizin devamini diliyorum.
Hayirli Olsun, Tebrikler ...  alkis:)

cok tesekkürler sagolun

Umit07

Alıntı yapılan: fuchs - Mart 16, 2009, 06:16:23 ÖSSelam sayin Arkadaslar B1 sertifikasini aldim cok mutluyum Allah herkese nasip etsin.

Arkadaslar size tavsiyem cok calisin pes etmeyin eninde sonunda basarili olursunuz.

B1 hakkinda akliniza takilan bir sey olursa sizlere seve seve yardimci olurum saygilar. alkis:)  okey:)

Tebrikler.. Hayatınızda Başarılar dilerim

fuchs

Alıntı yapılan: Umit07 - Mart 25, 2009, 09:08:36 ÖSTebrikler.. Hayatınızda Başarılar dilerim
cok tesekkürler sagolun sizede hayatta basarilar dilerim

KasperSky

Valla biz önce A1 alalımda sonra B1 için düşünürüz  ;D ;D neyse Tebrik ederim Allah C2 aldığın günleri göstersin  ya:) alkis:)

fuchs

Alıntı yapılan: KasperSky - Mart 28, 2009, 10:03:32 ÖSValla biz önce A1 alalımda sonra B1 için düşünürüz  ;D ;D neyse Tebrik ederim Allah C2 aldığın günleri göstersin  ya:) alkis:)
cok tsk insAllah sende bir an önce A1'i kazanirsin basarilar..

piriket

fuchs

Alıntı yapılan: piriket - Nisan 02, 2009, 04:51:29 ÖSarkadaşım b1 in ne gibi avantajları var?
B1 Sertifikasinin avantajlari 1. Alman vatandasligina gecilirse isteniyor 2. Oturum süresi uzatilirsa gerekiyor, yani anlayacagin B1 Sertifikasini Yabancilar dairesi istiyor.

piriket

Alıntı yapılan: fuchs - Nisan 02, 2009, 05:54:20 ÖSB1 Sertifikasinin avantajlari 1. Alman vatandasligina gecilirse isteniyor 2. Oturum süresi uzatilirsa gerekiyor, yani anlayacagin B1 Sertifikasini Yabancilar dairesi istiyor.

teşekürler cevap için. yalnız ben aile birleşimi ile gidecegim. a1 aldım. şimdi b1 almamn orada iş bulmada kolaylık sağlar mı ? bide burda alınca orda tekrar kursa gitmeyi şart koşarlarsa gitmek pek mantıklı değil?

fuchs

Alıntı yapılan: piriket - Nisan 05, 2009, 11:20:40 ÖSteşekürler cevap için. yalnız ben aile birleşimi ile gidecegim. a1 aldım. şimdi b1 almamn orada iş bulmada kolaylık sağlar mı ? bide burda alınca orda tekrar kursa gitmeyi şart koşarlarsa gitmek pek mantıklı değil?
Bir sey degil B1'in  elbette faydasi var is icin, ayrica Almanyaya gelen herkes B1 sertifikasi almak zorunda. Eger Yabancilar Dairesi senin Almancani yeterli bulursa birde kendine is bulursan zaten Kursa gitmezsin, ama yeterli degilse Almancan mecbur Kursa gitmek zorundasin..

piriket

NİLSENAM

Alıntı yapılan: fuchs - Mart 16, 2009, 06:16:23 ÖSSelam sayin Arkadaslar B1 sertifikasini aldim cok mutluyum Allah herkese nasip etsin.

tebrik ederim  alkis:) alkis:)

burcukafadar