İsim Falı.......

Başlatan NİLSENAM, Mart 18, 2009, 06:50:36 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

harfler ve anlamları :

A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder.
B : Ön sezileri kuvvetli kişiliği temsil eder. En olumsuz olaylarda dahi umutlarını yitirmeyen kişiliktir, aynı zamanda.
C : Güzel sanatlara yatkınlığı temsil eden duygusal kişiliği ifade eder.
Ç : Zevk ve sefa düşkünü kişiliği ifade eder.
D : Üstün gücü temsil eder, hırslı ve zorluklara direnen kişiliği ifade eder.
E : ruhsal karışıklığı temsil eder, yani üzüntü ve sevinci birarada yaşayan ve ruhsal gel-gitleri olan kişiliği ifade eder.
F : Sakinliği temsil eder, uysal ve güvenilir kişiliğin işaretçisidir.
G : İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusunu ifade eder.
H : Sakin ve durağan bir kişiliği ifade eder.
I,İ : Hassas, duygusal ve kırılgan bir kişiliği temsil eder.
J : Kaprisli ve kıskanç kişilik belirtisidir.
K : Başarılı, ünvan sahibi ve daima yükselen bir kişiliği ifade eder.
L : Sanatsal yönleri olan kabiliyetli kişilik ifadesidir.
M : Ticarete yatkınlık ve yüksek zeka seviyeli kişiliği ifade eder.
N : Üstün güçlere sahip, sağduyulu kişiliği ifade eder.
O,Ö : Gizemli kişilik sahibidir. Gizliliği sever ve duygularını açığa vurmaktan kaçınan tiplerdir.
P : Kendinden emin kişilik, girdikleri ortamda kendine güvenli tavırlarıyla dikkat çekerler.
R : Tereddütlü kişilik demektir, karar vermede zorlanmalar yaşarlar.
S,ş : Hayalperestliği sembolize eder. Aşırı hayal kuran kişilik.
T : Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine açmayı zor başarabilen kişiliği temsil eder.
U,Ü : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizen kişilik.
V : Kendi içine dönük, umursamaz bir kişiliği ifade eder, bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle hareket eden kişilik örneği.
Y : Geçmişteki izleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar,
geçmişlerini asla unutmazlar ve güçlü bir kişilik yapısı gösterirler.
Z : Bilimsel açıdan başarılı, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişilik ifadesidir...

...mystery...

;D ;D

NİLSENAM

L : Sanatsal yönleri olan kabiliyetli kişilik ifadesidir.  ya:)
S,ş : Hayalperestliği sembolize eder. Aşırı hayal kuran kişilik.  ???
E : ruhsal karışıklığı temsil eder, yani üzüntü ve sevinci birarada yaşayan ve ruhsal gel-gitleri olan kişiliği ifade eder.

alkis:) alkis:)

...mystery...

aaa 1 dk... ;D öyle mi bakıcaktık... :haha:

...mystery...

Z : Bilimsel açıdan başarılı, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişilik ifadesidir...

yok artık... :o vAllaha geneli ben :haha: burdan annemlere daha doğrusu babama saygılarımı sunuyorum bana doğru ismi koyduğu için... ;D

ATAAN

B : Ön sezileri kuvvetli kişiliği temsil eder. En olumsuz olaylarda dahi umutlarını yitirmeyen kişiliktir, aynı zamanda.
Ü : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizen kişilik.
T : Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine açmayı zor başarabilen kişiliği temsil eder.

Diye Bir Arkadasim Varda  ;D
Ellerine Saglik Nilsenam Hos Bir Paylasim  okey:)

...mystery...

ı-ıı cık tickoff:) senin adın patron ayy pardon arkadaşının adı BÜLEN olmalıymış bence... ;D en azından ketum değilsin patron... ::)

ıchhabe

H : Sakin ve durağan bir kişiliği ifade eder.
T: Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine açmayı zor başarabilen kişiliği temsil eder.

İ : Hassas, duygusal ve kırılgan bir kişiliği temsil eder.

ıchhabe

genelde dogru gercekten...tam ben...bende babama kızıodum neden bana böle bi isim koydu diye demekki hissetmiş  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 18, 2009, 07:47:30 ÖSB : Ön sezileri kuvvetli kişiliği temsil eder. En olumsuz olaylarda dahi umutlarını yitirmeyen kişiliktir, aynı zamanda.
Ü : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizen kişilik.

Diye Bir Arkadasim Varda  ;D
Ellerine Saglik Nilsenam Hos Bir Paylasim  okey:)

tşk.ederim ağbiciğim :-* :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ıchhabe - Mart 18, 2009, 11:20:08 ÖSgenelde dogru gercekten...tam ben...bende babama kızıodum neden bana böle bi isim koydu diye demekki hissetmiş  :haha:

:haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 18, 2009, 07:27:37 ÖSG : İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusunu ifade eder.

yok artık... :o vAllaha geneli ben :haha: burdan annemlere daha doğrusu babama saygılarımı sunuyorum bana doğru ismi koyduğu için... ;D

;D

...mystery...

NİLSENAM

gece

Bende bir arkadasa bakayim barim   ;D

Pes ya ayni Arkadasim hemen yetistireyim  :haha:

NİLSENAM

kimmiş o arkadaşın canom,biz tanıyormuyuz  kur;) :haha:

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 20, 2009, 05:45:53 ÖSkimmiş o arkadaşın canom,biz tanıyormuyuz  kur;) :haha:

Ben Taniyorum iyi biri ya :haha: