www.almancax.com Ekibi

Başlatan Editör, Şubat 02, 2006, 05:31:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bersem

Zuerset danke ich alle den Administratorn Das ist sehr ein erfolgreich und nützlich Forum...

Ich gratuliere.. :)

songokuson

Size çok, çok ama çok (sehr, sehr ama sehr) teşekkürler :)

ezgim

güzel ve faydalı bir site emeği geçen herkese teşekürler

sophia19

ben bir cok site gördüm ve üyeyimde,ama böyle seviyeli temiz ve sayfa ve icerik olarak kusrsuz bir site görmedim... hersey cok güzel..
ama sey olamazmi? mesela iyi üyelere yani emek verenlere yildiz vermek yada ne bileyim ünvan vermek?
GENEde egal.alles ist sehr gut,danke sehr... wirklich

mit liebe...

beti

tasadüffen buldum bu siteyi ama harika bir site. hepiniz süpersiniz.
tşk ederim.

Xy.

Allah hepinizden razı olsun sizler var oldukça bizlerde var olacağız :)

zu_spat

Almanca  Fuarı gibi burası çok güsel bir zite ;)   Emeği Geçenler Hakkını Helal etsin.

EMEĞE SAYGI
SELAMETLE
zu_spät

asuuu

ilk mesajımı buraya yazayım bari gerçi biraz acemiyim yavaş yavaş çözücem:)2 gündür siteyi takip ediorum bence çok emek verilerek hazırlanmış şimdiden emeği geçen herkese çok teşekkürler;)

GitmekaL

Tesekkur Ederim BöyLe Bir Platform Actiqiniz için. Herkes İnterneti Sizin Gibi Bilqi amacLi Kullansa ne GüzEL Olacak Tsk ederim...

life_sun

Selamınaleyküm  ben ersin bu siteyi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gördüm ve çok beyndim paylaşım iççin teşekkürler emeği geçen kişilere tek tek teşekkür etmek isterim bu sitenin bana oldukça faydasının dokunucahına eminim tabi kardeşim bir an pc nin başından kalkarsa umarım herşey gönlünüzce olur Allaha emanet olun

...waMPik...

Herkese Merhabalarr..
Siteyi uzun zaman önce keşfetmeme ragmen,geç kalmış bi üyeyim.İnceledikçe de ne kadar titizlikle hazırlanan bi Platform olduğunu fark ettim.Öncelikle emegi geçen herkese teşekürler...
Özellikle internette 'almancaya 'dağir bişeyler bulamak bu kadar zorken,burası ciddi bi kaynak(hazine gibi oldu benim için ;)
Çukurova Üni. Almanca öğretmenliği öğrencisiyim ve siteden en iyi şekilde faydalanacağımı umuyorum.
Ich gratuliere ;)
Danke für alles.....

vervaroz

arkadaslar bende yeni katilanlardanim aslinda iceriklere goz attim yani soyluyecek soz bulamiyorum kisaca supersiniz umarim hep boyle kalirsiniz..

şinasi

Selamlar.Mikail hocam biliyorsunuz ben burada yeniyim.Almancayı yeni ve kendi kendime öğreniyorum.Size bir şey sormak istiyorum.Konu testleri bölümündeki ,ismin halleri testinin 15 sorusunun cevabında bir yanlışlıkmı var yoksa benmi soruyu anlayamıyorum.Beni bilgilendirirseniz memnun olurum.şimdiden teşekkürler.

madchen

Her şey çok güzel bu sitede hocalarım emeğiniz için teşekkürler..ellerinize sağlık..

mikail

Sevgili şinasi; bahsettiğin soruyu kopyalayıp ya buraya veya "Herkese Yardım Edilir" bölümüne yapıştırırsan, yahut hangi bölümde olduğunu belirtirsen, bakarız. Selamlar.

mikail

Alıntı yapılan: madchen - Mart 25, 2008, 01:24:11 ÖS
Her şey çok güzel bu sitede hocalarım emeğiniz için teşekkürler..ellerinize sağlık..

Çok sağ ol, Sevgili Madchen, teşekkürler! Herşey sizin için! Sevgiler, başarılar.

madchen

Alıntı yapılan: mikail - Mart 25, 2008, 05:59:41 ÖS
Alıntı yapılan: madchen - Mart 25, 2008, 01:24:11 ÖS

Çok sağ ol, Sevgili Madchen, teşekkürler! Herşey sizin için! Sevgiler, başarılar.

tüm forumdaki arkadaşlarım adına ÇOK SAĞOLUN HOCAM..HOCALARIM..