EvrakLar Esimin eline gecti.. YardimCi olabilirmisiniz Lütfen..

Başlatan TeK ÖzLemimSin, Mart 30, 2009, 08:15:51 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TeK ÖzLemimSin

Herkese Selam..

Kizimiz üzerinden Aile birlesimi icin esime gecen hafta dedigim gibi evraklari yolladim ve bugün elisine gecmis Sükürler olsun :)

Sorum su Lütfen Yardim edin Deneyimli arkadaslar bilgilerinizi beklicem..
[1] Esim simdi randevu alirkenmi belirtecek Cocuk üzeri ailebirlesimi oldugunu yoksa normal Ailebirlesim icin randevumu alicak ?
[2] Bilen Arkadaslar var ise .! En dogru basvurma sekli nasil olur.. ( cok heycanliyim )  :embarassed:
[3] Esime Yolladigim evraklar SunLar Dogrumudur.. ?

> Evlilik cüzdanin Fotokopisi.
> Ausweiss'in Fotokopisi.
> Cocugun Dogum Belgesi asli. [ Uluslararasi ] Nolur nolmaz diye..
> Cocugun Dogum Belgesi asli. [ Alman ]

Esimin Yapmasi gereken evraklar

> Yeni Tarihli tam tekmili Vukatli Nüfüs Kayit Örnegi.
> 6 Aylik pasaport.
> 6 Adet Biometrik Yeni Cekilmis Resim.

Nolur ALLAH rizasi icin Yardimlarinizi bekliyorum..  :-\
Simdiden Co TskLr Arkadaslar Saygilar..

KasperSky

Valla tam olarak bilmiyorum ama bi konuda eminimki 6 aylık pasaportla başvuru yaparsa olmaz çünkü konsolosluk sitesinde diyorki almanya ya giriş yapacağın tarihten itibaren 6 ay geçerli olan pasaport onun daha uzun süreli pasaportla başvuru yapsın bence diyerleri için bilgim olmadığından yanıltmak istemiyorum seni  okey:)

TeK ÖzLemimSin

Selam Arkadasim..
Anladim Saolasin Bunu biliyordum ama yinede hepsini sorayim dedim.. :)
InsAllah hersey yolunda gider bende Artik Halay Cekebilirim :)

KasperSky

Alıntı yapılan: TeK ÖzLemimSin - Mart 30, 2009, 08:42:07 ÖSSelam Arkadasim..
Anladim Saolasin Bunu biliyordum ama yinede hepsini sorayim dedim.. :)
InsAllah hersey yolunda gider bende Artik Halay Cekebilirim :)

İnşAllah halayı çekicez beraber bende konsolosluk sitesinden baktım sizin yazdığınız evrakların dışında bir belge istenmiyor onun içinizi rahat tutun başvurudan en geç 20 gün sonra halay çekeriz diye tahmin ediyorum  halayy:)

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: KasperSky - Mart 30, 2009, 08:45:07 ÖSİnşAllah halayı çekicez beraber bende konsolosluk sitesinden baktım sizin yazdığınız evrakların dışında bir belge istenmiyor onun içinizi rahat tutun başvurudan en geç 20 gün sonra halay çekeriz diye tahmin ediyorum  halayy:)

ALLAH mi Söyleti kardesim benim :) Cok Saolasin ALLAH razi olsun senden ( hepinizen ) :)
InsAllah AMINNNN Cok HeyCanliyim cok  utanan:)

KasperSky

amin amin  :angel: hepimize Allah nasip etsin Sen içini ferah tut hayırlı olucak inşAllah

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: KasperSky - Mart 30, 2009, 08:51:10 ÖSamin amin  :angel: hepimize Allah nasip etsin Sen içini ferah tut hayırlı olucak inşAllah

AMIN  ya:) InsAllah kardesim insAllah Hepimizin hakkinda hayirlisi ..
ALLAHIM hepinizden Razi olsun .. Saygilar..

TeK ÖzLemimSin

Bilgisi olan yaRdim edebilecek kimse yokmu :( :(

ATAAN Abiii Nerdesin  :-[ ( Caresiz )  :cryla:

ATAAN

ATAAN

Esiniz; Alman Vatandaşı Olan ve Reşit Olmayan Cocuğun Yanına Velayet Hakkı Olan Veli Olarak Aile Birleşimi Yapmak Istedigini Belirtsin Müracaatinda, Esinizin Vermesi Gereken Evraklar;

· Çocuk yurtdışında (Yani Almanya Disinda) doğdu ise uluslararası (çokdilli) Doğum Kayıt Örneği
· Çocuk Almanya’da doğdu ise Alman Doğum Kayıt Örneği
· Çocuğun yanına aile birleşimi yapmak isteyen velinin yeni tarihli tam tekmil vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (‘düşünceler’ bölümünde tüm nüfus olaylarının belirtilmiş olması gerekir)
· Boşanma sözkonusu ise: Boşanma Kararı ve Velayet Kararı(Almanca çevirileri ile birlikte)
· Babalık tanıması yapıldı ise: Babalığı tanıma senedi ve velayet beyanı

okey:)

TeK ÖzLemimSin

TeK ÖzLemimSin

Abim Cok Saolasin ALLAH senden Razi olsun YardimLArin icin Cok Tessekkürler  clap:)

ATAAN

TeK ÖzLemimSin

InsAllah abim insAllah Cok Saolasin .. :)

Abim hazir seni bulmusken elini verdin kolunu kopardim misali olmasa  utanan:)

Birde bi baslik daha acmisdim karismadan okursunuz diye .. Onuda zamanin varsa okuyup bilgini paylasirmisin lütfen.. Simdiden TskLer Saygilar..

yasin demir

çocuğu nüfusa kayıt ettirmesi gerekecek türkiyede büyük ihtimal daha öncede söylemiştim pasaportta 1 yıllık olsa daha garanti olur