SADECE 1 HAFTA CALISTIM HiC UMMAZDIM BUGÜN A1 SINAVINI KAZANDIM...

Başlatan bynurican, Nisan 02, 2009, 01:50:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bynurican

Öncelikle Esime ve Almancax a cok tesekkürler sayenizde sadece 1 haftalik yarim yamalak calismayla A1 sinavini gectim.Gercekten okumak ve calismak cok güzel birsey,emek verip emegin karsiligini almak insanin kendisine olan özgüvenini arttiriyor....

ozhan_c84

gülümse35

merytylor

VAllahi helal olsun tebri ederim arkadaşım büyük başarııı.... alkis:)

Umit07

facetoface

bynurican

ATAAN

Zoru Basaririz Imkansiz Biraz Zaman Alabilir Diyenlerdensiniz  okey:)
Bravo Tebrik Ediyorum  clap:)

gece

Tebrikler Allah Yolunuzu Acik Etsin  :angel:
InsAllah Vize Yolunuda kolayca gecersiniz  okey:)

neco_x

ben hayatımda bu kadar büyük yalan duymadımmm dalgami geciyorsun bu kadar insanla 1 haftada sen almanca ögrendin sinava girdin ve kazzandin hemda sınava girdigin gün kazandıgını biliyorsun....KARDES İNSANLAR MUCADELE İCERSİNDE VE DEGERLERİ VARRR LTFF GEREKSİZ YERE AFAKİ OLSUN DİYE YAZMAYIN

Chete66

Olabilir arkadaşım. İnanmak başarmanın yarısıdır. İnandıysan başarırsın.

Ben 3 ay kursa gittim. 10. aydan 12. sonuna kadar. Hem okuyordum uni de hemde kursa gittim. 3. aya kadar almanca çalışmadım. Randevu aldım 3 hafta sonra sınava girecektim. Bildiklerimi tumden unutmuştum. 3 haftalık zamanın ilk 2 haftasında güle eglene sadece almancaxta olan bilgileri okudum. Son 1 hafta da günde 5 saat almanca çalıştım ve sınava girdim.

Sınav zor degil arkadaşlar. Yeterki başaracağınıza inanın. Ama sadece inanmak degil. Tabiki çalışmanız da gerek ;)

Ezber yapmayın "ÖĞRENİN" .

Allah bu yola başkoymuş herkesin yardımcısı olmuş.

SABIR

tebriklerrr.yolun yarısı bitti sayılır şimdide darısı diger yarısına olur işAllah.umarım vizende böle kısa zamanda çıkarr.AMİNNN

wasser87

tebrikler. hangi mektup çıktı ? bende yarın gece ankara yolcusuyum salı sabahı girecem.

wasser87

tebrikler. hangi mektup çıktı ? bende yarın gece ankara yolcusuyum salı sabahı girecem.

anilfedakar

ya kardş kusura bakma da  ben lise 3 terk daha 17 yasındayım  3 aydır kursa gidiyorum 5 mart sınavım var daha da kendime güven miyorum nasıl kazandın yauw :Dben şidmi son günlerim çalışım mı çalışmayım mı
??