Hersey Bitti :(

Başlatan TeK ÖzLemimSin, Nisan 02, 2009, 11:02:20 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: yasin demir - Nisan 02, 2009, 05:38:11 ÖSAMİN AMİN SENİN DURUMUNLA BENİM DURUMUM AYNI BİLİYOSUNUZ İNşALLAH HAYIRLISI OLUR HANGİ KONSOLOSLUKTU

Canim Kardesim Esim izmir konsoloslugundan basvurusunu yapcak.. Biliyorum kardesim insAllah ikimizde olumlu sonuclar aliriz AMIN   ya:)

Mimra

Teközlemimsin  bütün konuyu yazilanlari okudum bende sinirlendim birtane arkadas yazmis zaten bizim türklere birazcik yetki ver kendilerini birsey saniyorlar..Peki kardesim simdi vize beklemesindesiniz degilmi konsoloslukta basvuru yaptimi ve basvurusu kabul oldumu..Bende 7 nisan da ankarada aile birlesiminde basvurdum Allah herkeze sabir versin...çektigimiz cileler bir almanyaya girebilmek icin ama almanyada yasayan bir alman türkiyeye elini kolunu salliya salliya vizesi olmadan gelebiliyor birde bizim cektigimiz cilelere bak bu dünyada belki hak olarak görebilirler ama kulun bir hesabi varsa Allahinda bir hesabi vardir...

BestSaiLor

Almanyaya gitmek icin ugrasan Kisiler benim gözümce Cennetlikdir ! Cekecegi kadar ciLe cekiyor zaten !! Rabbim hepimizin Yardimcisi oLsun ! Zaten su bekLemek yokmu insani öLdürüyor !

esma 41

ALLAH hepinize sabir versin.

Aile Birlesim prosedürü gercekten cok sinir yipratici.

Prosedürleri siddetle kiniyorum , Alman Hükümetini siddetle kiniyorum
ama Almanya ya gelecek olan arkadaslar icin  bir tavsiyem olacak
Almanca ögrenmek gercekten zor ama gerekli.
Almanca ögrenmek icin sabirli ve istekli olmaniz gerekiyor.
Size bu yolunuzda basarilar dilerim.

ALLAH sizleri tez zamanda sevdiklerinize kavustursun.  :)