12 Mayista saat 9 da ankarada sınava gırecek aradaslar varmı

Başlatan mavili_mavis, Nisan 24, 2009, 05:51:19 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mavili_mavis

mayısın  12 sınde  ınsAllah sınava gırecegım ankarada   benımle  beraber  baska   12 sınde gıren arkadaslar varmı  bırde sınava gıren arkadaslardan  bıraz bılgı ıstıyorum  hören bölümünde  ve lesen bölümündede hocalar yardımcı oluyorlarmı insAllah bu sinava  giren  herkes   kazanır  Allah yardimcimiz olsun

Karizmatik KayseriLi

28 Nisanda bende gircem sinava.. sinavdan sonra cikan sorulari yazarim buraya basariLar dilerim

mavili_mavis

sagol  cok tsk ederım  sanada basarılar hersey ınsalah istedığgın gibi olur

ozhan_c84

maviş dualarım senınle ben kazandım senden ıyı haberler alacagıma ınanıyorum hadıa rkadasım goreyım senıde heyecan yapma desemde yapacaksın ama sınav salonuna gırdıktsne sonra hıc bır sey kalmayacak sadece sınavı dusun yeter dualarım senınle

mavili_mavis

sagol cok tsk ederım  Allah hepımızın yardımcısı olsun  simdiden buyuk bir sabirsizlikla sınav  gunun gelmsını beklıyorum

Karizmatik KayseriLi

Alıntı yapılan: mavili_mavis - Nisan 29, 2009, 03:34:31 ÖS
sagol cok tsk ederım  Allah hepımızın yardımcısı olsun  simdiden buyuk bir sabirsizlikla sınav  gunun gelmsını beklıyorum

Ben Inaniyorum Kazanacagina.. duaLarimiz seninLe...

mavili_mavis

mavili_mavis

simdi sınava  3 gun kaldı   zaman   azaldıkca ınsan  daha  bı  sabırsızlıkla  o anın gelmesını ıstıyor  rabım ınsalah   yardımcımız olur bende kazanırım sınavı :)

merytylor

Maviş cim panik yapma inanki o anı büyüten bizleriz.Ben bu sınavı bileğimin hakkıyla kazandığım gibi seninde kazanacağına inanıyorum.Birde unutmadan çalışan insan hocaların yardımına ihtiyaç bile duymaz!!!Dolayısıyla Yardım etseler bu ciddiyetin ne anlamı kalır!!Ben şahsen hiç şahit olmadım...Hadi Bakalım Göster Bize Kendini...Başarılar Diliyorum!!Kolay Gelsin Arkadaşımmm...İyi Çalışmalarrrr....

mavili_mavis

merytylor Allah razı olsun   hayırlısıyla   ben bu sınavdan  gecmek ısıyorum   aynen bende gcersen   bılegımın hakkı ıle gecmıs  olacagım  cunkı   ben  ne kursa gıtım  nede oyle almanca bılmıslıgım vardı  ama   cok sukur  2aya   yakın bı  calısmada   coooook  seyler ogrendım   Allah  ızın verırse o sınavıda gecerım ınsAllah

mavili_mavis

bız   zaten  kımsenden  bı yardım felan  ıstemıyorum  sadece guler yuzlu olsun  adam  gıbı adam olsun yeter ışımızı  zorlastırmasin herkesın tek ıstegı  o :)

merytylor

Yüce Rabbim yanında olur inşşAllah kazanırsın Maviş cim.Allahım bu yolda olan kader arkadaşlarımızın bütün dileklerini yerine getirir..Arkadaslar buda benim hepimize olan sabahki duam..Allah yüzümüzü kara çıkarmaz inşallaaahhh...

mavili_mavis

Allah razı olsun  arkadasım hakımızda hayırlsı neyse  o  olsun :)

Karizmatik KayseriLi

Yarin bu zamanLar sinavin bitecek :) rahatlarsin ama tabi ondan sonrada UPS yolu gözlee :p

wasser87

Allah yardımcın olsun HADİ HAYIRLISI güzel haberlerini bekliyoruz.

mavili_mavis

Allah razı olsun arkadaslar sınavdan cıktım sınav guzeldı    sınavda bana mektup olarak  max muller cıktı yaptım  ama  ufak tefek   yanlıslarım var  tabı  ama  guzeldı  bu bolum  lesen bolumu ıdare eder  sozlu bolum  harıkaydı   bıraz ordakı  guvenlıkler  cok GICIK  ogretmenler ıse   3 bayan bı   bay  vardı  cok yardımcı oldular   sagolsunlar ama  sınırdayım  ıste  ne   yuksek puan beklıyorum   nede bısey tek  geceyım Allahın ızını ıle o bıle yeter  bana  sımdı   sınav stresı bıtı  ama  en  buyuk   stres basladı  sonucları bekleme
bukadar  hayırlısıyla sonuclar elımegelsın  sızlerle  paylasmaya devam edecegım arkadaslar Allaha emanet olun