VERB'lerle il gili tüm sorularınızı cevaplıyorum buyrun

Başlatan hosibaba, Mayıs 02, 2009, 02:11:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hosibaba

Arkadaslar Verblerle ilgili olarak tüm sorularınız menmuniyettle cevaplanır

hosibaba

Infinitiv            : gehen
Partizip Präsens : gehend
Partzip Perfekt  : gegangen

Sheyma

Hocam,

Verblerle ilgili bir liste var mıdır sizde? Hergün biraz biraz çalışabileceğim birşey?

hosibaba

Alıntı yapılan: Sheyma - Mayıs 20, 2009, 10:06:39 ÖS
Hocam,

Verblerle ilgili bir liste var mıdır sizde? Hergün biraz biraz çalışabileceğim birşey?
Liste beynimde malesef ama ögrenmek istedigin verbleri bana yaz sana yollayayım

Sheyma

hosibaba

Alıntı yapılan: Sheyma - Mayıs 21, 2009, 04:21:17 ÖS
Herşeyi öğrenmek istiyorum Hocam :)
Derslere katıl bak bir kişi boşluk var 14:30-17:30 arası hızlandırılmış ders yapalım bir iki hafta

Sheyma

Hocam,

İş buldum burada. Bir cafede çalışacağım. Herhalde Almancamda gelişir diye düşünüyorum. Haftada 3 gün falan çalışacağım. Ama hangi günler olacağı haftanın başında olacak. Yani bazı günler belki katılamayabilirim. Sizin için sorun olmazsa eğer katılamayı çok isterim. Olmadı başka bir kursunuzada katılabilirim. Yeterki kursu siz verin hocam :D

hosibaba

Alıntı yapılan: Sheyma - Mayıs 21, 2009, 11:06:08 ÖS
Hocam,

İş buldum burada. Bir cafede çalışacağım. Herhalde Almancamda gelişir diye düşünüyorum. Haftada 3 gün falan çalışacağım. Ama hangi günler olacağı haftanın başında olacak. Yani bazı günler belki katılamayabilirim. Sizin için sorun olmazsa eğer katılamayı çok isterim. Olmadı başka bir kursunuzada katılabilirim. Yeterki kursu siz verin hocam :D

Bak ise baslayana kadar  katıl sen sana extradan bir saat fazla ders verecegim ve seni kursiyerlerin ders aldıkları saat haricine aldım saat 14:30-17:30 arası iki saat hergün bosum

Sheyma