Aile birleşimi vizemin gelmesi nekadar sürer???

Başlatan Cansell, Mayıs 29, 2009, 10:26:28 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cansell

Aile birleşimi için tüm evraklarımı eksiksiz hazırlayıp 03.04.2009 tarihinde İst. Alman Konsolosluğuna teslim ettim.26.05.2009 tarihindede eşim yabancılar polisine gerekli evrakları verdi.Bize bildirilen olumsuz birşey yok her iki taraftanda.şartlar uygunmuş.tabii bu polisin yorumu değil bu deneyimi yaşayanlar söylüyor.şimdi vizemin kapıma gelme süresi ortalama ne kadar sürer,ayrıca olumsuz bir durum olsaydı bize bilgi verilirmiydi evraklar teslim edilirken?Çünkü görevlilerden   şu eksik bu olmaz vize bu şartlarda verilmez diye bişi söyleyen olmadı.Lütfen bana yardımcı olun cvp yazma inceliğinde bulunanlara şimdiden teşekkür ederim clap:)

efe20

olumsuz bırsey olsa esın bılırdı oradakı durumdan vızen elıne 1 hafta 10 gunde gelıyor dıye bılıyorum forumdakı arkadaslardan

Cansell

Teşekkür ederim efe 20 daha fazala olma ihtimali yok yani??*

efe20

arkadasım valla ben degıl kımse bunu evet olmaz dıyemez cunku belı olmuyor ama hemen gelıyor ordan onaylandıktan sonra dıye bılıyoruz ınsalah hemen gelır

Chete66

Arkadaşım Yabancılar polisi TR ye yolladık sorun yok dedikten sonra sadece beklemek kalıyor. 2 hafta icinde elinizde olur.

Allah yar ve yardımcınız olsun...

Cansell

Paylaşımlarınız için ikinizede teşekkür ederim clap:)
anlaşılan sabırla bi 10 gün beklemekten başka çare yok .

Cansell

Chete66

Amin.

Evet bekleyecegiz hepimizde.
Allah sabır versin;)

SİMURG

Umit07

30 Nisanda Basvuru Yaptim 19 Mayista Vizem Cikti Simdi Almanyadayim 19 Gun Surdu Yani
Allah Yardimcin olsun Kardesim

SİMURG

Alıntı yapılan: Umit07 - Mayıs 30, 2009, 10:22:13 ÖS
30 Nisanda Basvuru Yaptim 19 Mayista Vizem Cikti Simdi Almanya'dayim 19 Gun Surdu Yani
Allah Yardimcin olsun Kardesim
Ama sen bir istisnasın:))

sekonder

Alıntı yapılan: SİMURG - Mayıs 31, 2009, 02:44:58 ÖS
Ama sen bir istisnasın:))
Ben de 28 günde aldim. Bir arkadasimin esi evlilik vizesi aldi, 16 günde. Olanlar var yani... :)

Cansell

Sağolun...
Allah gönlünüze göre versin...
Vizem bugünde gelmedi sinirim bozulmaya başladı.Bende kendimi sabırlı zannederdim ama bu vize olayı insanda sabırda bırakmıyor.

KasperSky

Alıntı yapılan: Cansell - Haziran 01, 2009, 07:36:12 ÖS
Sağolun...
Allah gönlünüze göre versin...
Vizem bugünde gelmedi sinirim bozulmaya başladı.Bende kendimi sabırlı zannederdim ama bu vize olayı insanda sabırda bırakmıyor.
Zaten bu gün vize gelmesi imkansız çünkü bugün almanların resmi tatil gündür o yüzden yarın belki :)

Chete66

Vize beklerken araya tatil girmesi de diger sinir bozucu olay :(

KasperSky

efe20

tatıl olduguna bukadar uzulmezdım baska bısey olsa