lutfen herkes baksin

Başlatan cetince, Haziran 07, 2009, 01:58:48 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cetince

slm arkadaslar ben almanyaya yeni geldim aile birlesimiyle geldim a1 sinavini gectim orda simdi burda ne yapmam gerekiyo ben simdi hangi sertifikayi alcam kursa tabi tuttular beni cunku a2 mi yoksa b1 mi alcam.bana 12.aya kadar oturum verdiler cunku pasaportumun suresi 12.ayda doluyodu.bidahaki oturumu alirken sorun cikarirlarmi benim esim alman vatandasi ve kizim var alman vatandasi.

EL-TURCO

arkadasim diger konuna ayni soru cevap verdik ya!

Chete66

Arkadaşım B1 seviyesine ulaşman gerekiyor. Entegrasyon kursuna 600 saat gitmelisiniz. Sizi yönlendireceklerdir mutlaka.Bu kadar telaşlanmanıza gerek yok.. ;)

Açacağınız yeni konularda lütfen aşağıdaki kurallara uymaya gayret edin.
iyi forumlar...

KONU AÇARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

* KONU BAşLIĞINDA ÇOK - ACİL - YARDIM - LÜTFEN - BURAYA BAKIN - BAKAR MISINIZ GİBİ KELİMELERDEN HERHANGİ BİRİNİ ASLA KULLANMAYIN

* KONU BAşLIĞINDA NOKTA, VİRGÜL VE SORU İşARETİ DIşINDA HERHANGİ BİR İşARET KULLANMAYIN

* KONU BAşLIĞINIZ MESAJINIZIN KISA BİR ÖZETİ OLMALI VE MUTLAKA MESAJINIZ HAKKINDA BİR FİKİR VEREBİLMELİDİR

* HER SORU AYRI BİR KONU BAşLIĞI ALTINDA BULUNMALIDIR, KONU AÇMAKTAN ÇEKİNMEYİN

* KONU BAşLIĞINI BÜYÜK HARFLERLE YAZMAYIN

esma 41

Bu konu daha fazla dağıtılmaması için mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Lütfen aşağıdakilere de dikkat ediniz.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.