Almanca Bewerbung ve Lebenslauf Örnekleri Lütfen

Başlatan burcukafadar, Temmuz 17, 2009, 01:30:34 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

arkadaslar acil olarak bewerbung ve Lebenslauf örneklerine ihtiyacim var. Is bulma konusunda bunlarin etkin olacagina inaniyorum. Internetten baktim ama iyi bir bewerbungla ise alinan kisilerden yardim bekliyorum.. lütfen yardimci olursaniz sevinirim...

burcukafadar

mineralwasser

ben yardim etmek isterdim ama kelin ilaci olsa kendi basina sürermis :-\

sparkss

Bu konuda tecrubeli bir profesyonelden ilan vererek 10 euro gibi ucretlerle yazdırmanız mumkun. Bir cok kisi oyle yapıyor.

burcukafadar

burcukafadar

Alıntı yapılan: sparkss - Temmuz 20, 2009, 06:39:07 ÖS
Bu konuda tecrubeli bir profesyonelden ilan vererek 10 euro gibi ucretlerle yazdırmanız mumkun. Bir cok kisi oyle yapıyor.
bilgi icin tesekkürler...

jentzsch

LEBENSLAUF                                                         Ein Bild:  8)

Timur Jentzsch
Rosensteinstr. 8
70806 Kornwestheim

Geburtsdatum:                12.11.1982

Geburtsort:                    Ludwigsburg

Staatsangehörigkeit:        Deutsch

Familienstand:                Verheiratet

Schulbildung,Studium

1999                            Abitur am Seymen-Gymnasium in Kocaeli

2000-2005                    Studium Biologie an der Universität Balikesir und Canakkale Onsekiz Mart

Berufstätigkeit

Okt.-Dez. 2006              Praktikum bei Roche in Istanbul

Feb.-Mai 2007               Praktikum bei Eczacibasi in Kocaeli

Sprachkenntnisse

Englisch                       mündlich und schriftlich gut

Deutsch                       münglich und schriftlich gut

Türkisch                       mündlich und schriftlich sehr gut

Weitere Qualifikationen

Computer                     Microsoft Office
                                  SAP
                                  AXA
                                  (ve gittiginiz diger kurslar,sertifikalariniz v.s.)

Stuttgart, den 19.07.09

Timur Jentzsch

jentzsch

Elimde is basvuru örnekleri var ama kelimeler ve cümleler biraz zor.Eger istesen yazarim onlari da..

jentzsch

Bence is basvurusu icin para vermek sacma.Belli kalip cümleleri var.Giriste ve sonucta...Aralarada kendinizle ilgili bilgileri yazacaksiniz.

xmcraex

burcukafadar

timur emegine saglik, cok tesekkür ederim. cok yardimci oldun. eger sana zahmet olmazsa is basvuru örneklerinden de yazarsan örnek olarak cok sevinirim...

EL-TURCO

sn burcu hanim
slm foruma yazmissiniz.

haklisin, hic derslere girmeden. ancak, söyle birsey var; ben evde internetten sorulari cözüyorum. kitap vermiyorlarmis artik, kursun sitesinde tüm sorular mevcut, onlardan calisiyorum.

bana bu sitenin  adresini paylasirsaniz sevinirim.birde orda bakalim nasil birsey!yardimini icin simdiden cok tsk.

birde nasil bir örnek istyiorsunuz'?eger google a almanca olarak lebenslauf ve bewerbung yazin zaten 4o degisik sekilde bulacaksiniz size en yakin uygun olani kendinize uygulayin.lebenslauf zaten hemen hemen sabit kimse pek farkli yazamaz ama bewerbbungta biraz süsleme yapabilirsiniz.!

sparkss

Ama burada verdiginiz ornek C.V yani ozgecmis. İs basvurusu yaptıgınız sirkete kucuk bir mektup da yazmanız gerekli.Neden siz ve neden bu pozisyon cevabını motivasyon mektubu yazarak belirtmekte fayda var.

ilk_ze

ARWA Personaldienstleistungen GmbH
Frankfurter str.1
63065 Offenbach

Hamburg, 13.07.2009

Bewerbung als Fachkraft für Lagerlmitarbeiter.

Sehr geehrte Damen und Herren,

mit großem Interesse habe ich gelesen, dass Sie eine Fachkraft für Lagermitarbeiter suchen.
Die Stellenbeschreibung und die genannten Anforderungen haben mich sehr
angesprochen, daher sende ich Ihnen meine Bewerbungsunterlagen zu.

Ich habe eine Berufsausbildung Als Fachkraft für Lagerwirtschaft und verfüge über
Berufserfahrung im Lager und Produktionsbereich. Mein hohes tecnisches Verständnis
und meine Belastbarkeit konnte ich bisher bei meinen Tätigkeiten unter Beweis stellen.

Ich bin zuverlässig und kann mich schnell in neue Aufgaben einarbeiten.
Als fachkraft für Lagerwirtschaft verfüge ich auch über kaufmännische Grundkenntnisse
und kann selbstverständlich gut mit dem PC umgehen. Ich habe den PKW-Führerschein
und kann Fahrzeuge bis 7,5 t fahren

Ich freue mich, wenn meine Bewerbung Ihr Interesse findet. Gern komme ich auch zu
einem persönlichen Gespräch oder einem Probearbeitstag. Nehmen Sie doch einfach
telefonisch Kontakt mit mir auf.

Mit freundlichen Grüßen

Anlage: Bewerbungsunterlagen

jentzsch

Alıntı yapılan: sparkss - Temmuz 21, 2009, 10:03:25 ÖÖ
Ama burada verdiginiz ornek C.V yani ozgecmis. İs basvurusu yaptıgınız sirkete kucuk bir mektup da yazmanız gerekli.Neden siz ve neden bu pozisyon cevabını motivasyon mektubu yazarak belirtmekte fayda var.
Bende baska bir sey iddia etmedim zaten. ;D  Bir lebenslauf örnegi verdim...

Is basvurusu yaparken  asagida ilk_ze arkadasin yazmis oldugu basvuru mektubunu yazmamiz  ve yaninda lebenslauf ile birlikte göndermemiz gerekiyor..

jentzsch

Alıntı yapılan: burcukafadar - Temmuz 20, 2009, 11:50:55 ÖS
timur emegine saglik, cok tesekkür ederim. cok yardimci oldun. eger sana zahmet olmazsa is basvuru örneklerinden de yazarsan örnek olarak cok sevinirim...
Alıntı yapılan: burcukafadar - Temmuz 20, 2009, 11:50:55 ÖS
Merhaba Burcu,bir arkadas basvuru örnegi yazmis.Benim yazacagimda nerdeyse bunun aynisiydi.Giris ve sonuc cumleleri tamamen ayni.Basvurdugun ise ve kendi özelliklerine göre gelisme bölümünü kendin yazmalisin ama basini ve sonunu calabilirsin..:)

burcukafadar

evet ikinizin yazdigindan da yararlanarak bewerbung ve lebenslauf yazdim sonunda. ikinizide cok tesekkür ederim arkadaslar. cok yardimci oldunuz...