vizemin çıkma ihtimali varmı sizce?

Başlatan ozhan_c84, Ağustos 22, 2009, 01:38:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozhan_c84

arkadaslar 31.07.2009 tarihinde ankaradan vize basvurusu yaptım sorunsuz bır vıze randevusu oldu hersey cok rahatlıkla oldu bıttı dun yanı 21.08.2009 tarihiitibariyle eşimi almanyadan gerekli evraklarla birlikte çağırmışlar 9.ayın 16'sına kadar getırmesını ıstemısler ıstedıklerı evrakları hepımız bılıyoruz ''kıra sozlesmesı maaş kağıdı ve iş yerindne calıstıgına daır bır kagıt ıstemısler'' ama benım esım calısmıyor okulu su an bıtme asamasında staj yapıyor devlet yardımı alıyor ve aılesıyle oturuyor yanı bu evrakların hıc bırını halledemeyecek sızce ne yapmamız gerek lutfen acıl bır sekılde bu konuda bıraz akıl verın baba

ozhan_c84

arkadaşlar kımse bır fıkır yurutemıyormu bu konuda? lutfen yardımcı olun:s

haberci

Eğer esin Türk vatandaşı ise baya bir zorluk cekebilirsin çünkü esin calışmıyo belirli bir geliri yok ,ama esin alman vatandaşı ise daha esnek davaranabiliyolar,ve onemlisi bir sey daha;''yabancılar dairesinin insiyatifi''....umarım bu zorlukların üztesinden gelirsiniz ve bir an once vizenizi alırısnız..Allah kolaylık versin...

xmcraex

selam arkadasim benim esimde calismiyor üstelik issizlik parasi aliyor ev kira.kirayida devlet ödüyor.birde aramizda yas farki var benim esim benden büyük biraz.bu sartlar altinda 4 ay gibi bi sürede cikti vizem.bende senin gibi kötümser düsünüyordum.tabikide cikar vizen sakin umidini kaybetme hersey sabir

ozhan_c84

haberci arkadasım ve xmcraex arkadas ıkınızede cok tesekkur ederım ıcıme bır parcada olsa su serptınız benım esımde alman vatandası ınsAllah cıkar valla buraya kadar zaten bellı bır sıkıntıları atlatıyoruz yok sınavdı yok randevuydu ınsAllah hersey ıstedıgımız gıbı olur

ozhan_c84

arkadaşlar konsolosluktan evraklarımın yola cıktıgına daır ups maılı geldı esım arsamba gunu gorusmustu yabancıalr polısıyle sızce durum ne gelen vıze mı red mı yoksa?

lastman33

yabancilar polis esine söylemedimi onay verdik yada vermedik diye. Benim esime söylemislerdi, onay veriyoruz diye.

ozhan_c84

esıme kocanızın gelemısını ıstıyormusnuz dıe sormus esımde tabıkı sıtıyorum dmeıs o ara maıl yollamıslar esınızı cagıracaklar vızesı cıkınca demısler bu kadar

xmcraex

benim bildigim vize posta ile geliyor.Belki capraz sorgu icin cagirirlar

ozhan_c84

29. gün vizem elimde arkadaslar yuppiii darısı dıger arkadaslara:)

xmcraex

ozhan_c84

xmcraex

demekki sabir edince hersey oluormus  halayy:) yuppi:) halayy:) yuppi:) halayy:) yuppi:)

simdi herkes halaya

ozhan_c84

teşk arkadasım yardımlarınız ve desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım hepınıze

polar002

27.09.2007 tarihinden buyana  evliyim aradan 2 sene  geçtikten sonra eşimle  aile  birleşimine karar verdik,3 aylık  dil sınavından 65 puan alarak  a1  sertefikasını aldım 07.08.2009 tarihinde  istanbul alman başkonsolosluguna aile birleşimi için benden istenilen evrakların hepsini  eksiksiz olarak teslim ettim, teslimat sırasında   sorgulama  bölümünde görevli bayanın bana bikaç  Türkçe  soru  ve bikaçta  almanca  soru  sordu  Türkçe  soruların arasında  bana evlendikten sonra  eşin kaçkez  Türkiyeye geldi demesi oldu bende  tabi yalansız  dolansız  akıllılık edemeden eşimin 10 kez geldiğini  söyledim  ve  görevli bayanın bana  tamam  size  biz  bilgi verecegiz  demesiyle konsolosluktan ayrıldım  14.08.2009 tarihinde  konsolosluktan bana  bir kargo geldi ve içinde  1 sayfanın içinde  eşimin ve benim 2000 tarihinden itibaren sınır polisinden giriş çıkışlarımızı gösteren bir belgeyi 03.09.2009 tarihine kadar istenilen evrakla beraber konsolosluga çagırdılar, bu belgeyi getirmediğim taktirde  Almanya'daki yabancılar dairesine bildirip red cevabı alacagımı belirtmişler, bununla ilgili  görüşlerinizi  alabilirmiyim neden istemişlerdir  bunu  ben bu  evragı  götürürsem   normalde 10 kez  giriş çıkış  yapılamadını  duydum  benim açıgımı  yakalamak içinmi istiyorlar,

xezal

telaslanma rakadasım.bu evragı herkesten ıstıyorlar.ben de goturmustum.

ozhan_c84

beden boyle bır belge ıstemedıler gelemdıde ama banada sordular esımın en son ne zman geldıgını bne 7.ayın 31 de muracat ettım esım 6. ayda gelmıstı nıkah olmustuk bı daha ne zman gelecek dıye sorud bana benım vıze basvursu yaptıgım gun nısanlım tekrar gelıyrodu tatıl ıcın onu soyledım gayet olumlu gectı ınsAllah polar002 arkadasım sneın ıcınde sorunsuz olur snede bır an once alrısın vızenı