Acil bilgi

Başlatan Mutim, Ağustos 25, 2009, 05:14:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Merhaba arkadaşlar..Öncelikle böyle bir hizmet sağladığı için almancax yönetimine teşekkür ederim..

1. ARKADAşLAR BUGÜN EşİM ALMANYA'DAN BASVURU YAPTİ BENİMDE ALMANYA YA EşİMİN YANINA GİTMEM İÇİN BASVURU YAPMAM GEREKİYOR. FAKAT GİTTİM KONSOLOSLUGUN ÖNÜNDE ELİME 2 ADET FORM TUTUşTURLAR.. HERKES ÇOK ÖNEMLİ BİRSEY DİYOR MUTLAKA DÜZGÜN DOLACAKMIS YOKSA GİDEMEZMİSİM.

2. TELEFON İLA RANDEVU ALINIYORMUS TELEFONDA NE İSTİYOLAR. BASVURU NASIL GERCEKLEşECEK NELER OLACAĞI HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİM YOK. BEN EşİMLE 2006 SENESİNDE İNTERNETTE TANIşMA YOLUYLA BİRLİKTELİĞİMİZ BAşLADI ONUN İÇİN BİR PROBLEM OLURMU SÜPHECİ BİR YAKLASIM BIRAKIRMI BU DURUM ???
YANİ ACAYİP SORGULAR SORUYOLARMIS

3. İSE EşİM KURSA GEREK OLMADIGINI DİREK GELEBİLECEĞİM KONUSUNDA TEMKİNDE BULUNUYOR.. YANİ BEN EVLENDİKDEN 20 GÜN SONRA EşİM BASVURU YAPTİ DİREK BASVURUSU GELDİ. ORADAN HALELDECEKLERMİS BİRAZ İÇİMDE SIKINTILI OLDUGU İÇİN BENİ BU TÜR KONULARDA AYDINLATMANIZI İSTİYORUM PÜRRÜZSÜZ OLSUN İSTİYORUM

SİMDİDEN YARDIMCI OLACAK ARKADAşLAR İÇİN TEşEKKÜR EDERİM

NOT: KÜCÜCÜKDE OLSA NE GELİYORSA AKILINIZA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM..

smaili

Alıntı yapılan: Mutim - Ağustos 25, 2009, 05:14:32 ÖS
Merhaba arkadaşlar..Öncelikle böyle bir hizmet sağladığı için almancax yönetimine teşekkür ederim..

1. ARKADAşLAR BUGÜN EşİM ALMANYA'DAN BASVURU YAPTİ BENİMDE ALMANYA YA EşİMİN YANINA GİTMEM İÇİN BASVURU YAPMAM GEREKİYOR. FAKAT GİTTİM KONSOLOSLUGUN ÖNÜNDE ELİME 2 ADET FORM TUTUşTURLAR.. HERKES ÇOK ÖNEMLİ BİRSEY DİYOR MUTLAKA DÜZGÜN DOLACAKMIS YOKSA GİDEMEZMİSİM.

Esin alman vatandasi ise onun oradan esimi getirecegim diye basvuru yapmasina gerek yok. Sen halledeceksin buradan  esini oradan cagiracaklar ve ondanda bazi belgeler isteyecekler. Basvurunu formunu düzgünce doldurman önemli tabi ama oradaki form dolduran sömürücü yamyamlara kapilma. Kendinde doldurabilirsin.
2. TELEFON İLA RANDEVU ALINIYORMUS TELEFONDA NE İSTİYOLAR. BASVURU NASIL GERCEKLEşECEK NELER OLACAĞI HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİM YOK. BEN EşİMLE 2006 SENESİNDE İNTERNETTE TANIşMA YOLUYLA BİRLİKTELİĞİMİZ BAşLADI ONUN İÇİN BİR PROBLEM OLURMU SÜPHECİ BİR YAKLASIM BIRAKIRMI BU DURUM ???
YANİ ACAYİP SORGULAR SORUYOLARMIS

Tabi IKS firmasindan bagli bulundugun konsolosluk icin randevu almalisin tabi bundan önce randevu ücretitini ödemelisin( 2006 da 20 ytl civariydi) ve bankadan aldigin pin numarasini randevu almak icin aradiginda vermelisin. Yogunluga göre randevu tarihi ileri atilabiliyor.
Telefonda sana neleri getirmen gerektigini bir bir anlatiyor görevli arkadas o belgeleri eksiksiz götürmelisin. Internetten tanismaniz onlari ilgilendirmez ama anlasmali evlilik olmadigindan emin olmak icin bazi bir birinizle ilgili veya tanismanizla ilgili özel sorular sorabilirler, ayni sorulari Almanyada esinede soracaklar eger celiskili cevaplar olursa. Size baska bi zaman ayni anda randvu verirler. Ve sorulr sorarlar ayni cevaplari vermeniz gerekir. InsAllah o asamaya gelmez.

3. İSE EşİM KURSA GEREK OLMADIGINI DİREK GELEBİLECEĞİM KONUSUNDA TEMKİNDE BULUNUYOR.. YANİ BEN EVLENDİKDEN 20 GÜN SONRA EşİM BASVURU YAPTİ DİREK BASVURUSU GELDİ. ORADAN HALELDECEKLERMİS BİRAZ İÇİMDE SIKINTILI OLDUGU İÇİN BENİ BU TÜR KONULARDA AYDINLATMANIZI İSTİYORUM PÜRRÜZSÜZ OLSUN İSTİYORUM

Kursa gitmene gerek yok tabiki ama Basvuru yapmaya gittiginde yaninda Goethe Institut den aldigin A1 sertifikasini götürmen lazim. Yani Temel seviyede almanca bilmelisin  MECBUR.

SİMDİDEN YARDIMCI OLACAK ARKADAşLAR İÇİN TEşEKKÜR EDERİM

RICA EDERIM
NOT: KÜCÜCÜKDE OLSA NE GELİYORSA AKILINIZA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM..

Mutim

Sevgili arkadasım çok teşekkür ederim telefon ile bilgi aldım fakat kurs için söyle bir durum söz konusu,oradan yapan eşim türk.. ama işleri halleden vekili var. almancayı orada kursa devam edeceğim gibi basvuru yapmislar aydınlatıgın için ve kafamı rahatlattığın için teşekkür ederim.. sağolasın.. 9 eylülde randevu varmis,o zamana kadar önce pasaportu halledip ondan sonra dediklerini yapıcam.. kursu sordular fakat ben dedim kursa almanyada gidicem dedim teldeki bilgi veren kişiye konsoloslugua kalmis bir durum dedi evraklarınıza bakmalılar dedi. birde söyle ben evleneli 20 gün oldu ve hemen basvurum geldim?

esma 41

Bu konu daha fazla dağıtılmaması için mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Lütfen aşağıdakilere de dikkat ediniz.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.