ek evrak

Başlatan polar002, Ağustos 31, 2009, 12:06:03 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polar002

27.09.2007 tarihinden buyana  evliyim aradan 2 sene  geçtikten sonra eşimle  aile  birleşimine karar verdik,3 aylık  dil sınavından 65 puan alarak  a1  sertefikasını aldım 07.08.2009 tarihinde  istanbul alman başkonsolosluguna aile birleşimi için benden istenilen evrakların hepsini  eksiksiz olarak teslim ettim, teslimat sırasında   sorgulama  bölümünde görevli bayanın bana bikaç  türkçe  soru  ve bikaçta  almanca  soru  sordu  türkçe  soruların arasında  bana evlendikten sonra  eşin kaçkez  türkiyeye geldi demesi oldu bende  tabi yalansız  dolansız  akıllılık edemeden eşimin 10 kez geldiğini  söyledim  ve  görevli bayanın bana  tamam  size  biz  bilgi verecegiz  demesiyle konsolosluktan ayrıldım  14.08.2009 tarihinde  konsolosluktan bana  bir kargo geldi ve içinde  1 sayfanın içinde  eşimin ve benim 2000 tarihinden itibaren sınır polisinden giriş çıkışlarımızı gösteren bir belgeyi 03.09.2009 tarihine kadar istenilen evrakla beraber konsolosluga çagırdılar, bu belgeyi getirmediğim taktirde  almanyadaki yabancılar dairesine bildirip red cevabı alacagımı belirtmişler, bununla ilgili  görüşlerinizi  alabilirmiyim neden istemişlerdir  bunu  ben bu  evragı  götürürsem   normalde 10 kez  giriş çıkış  yapılamadını  duydum  benim açıgımı  yakalamak içinmi istiyorlar,

sekonder

10 kere giris cikis yapmadiysa eger esiniz, anlasmali evlilik oldugundan süphelenilecektir. 2 yildir evli olup da simdi aile birlesimi yapmaya karar verilmesi de zaten süphelenilmeye yeter seviyede...