acil yardım :(:(

Başlatan ece22, Eylül 09, 2009, 06:26:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ece22

merhaba;

20 eylülde Alman Konsolosluğunda randavum var..
Fakat İkamet Müsadesi Vize Formunu yanlış doldurmaktan çok korkuyorum.
Etrafımda ki bazı tanıdıklarda tercüman bürolarının form doldurmaya cok fiyat biçtiklerini söylüyorlar ne yapmalıyım bu konuda bilginize ihtiyacım var.
Ayrıca Yeminli Tercüman Bürosunu nerde bulabilirim..
Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden Teşekkürler.
.

arkadas29

bence 20 tl cok para degıl sende gıt orda yap derım hıc olmazsa hatasız olur haydı kolay gelsın

Mutim

Sevgili arkadasım, para falan verme.. Ben yeni doldurdum alman türk arkadasıma doldurtum.. been sana yardımcı olabilirim doldurman konusunda,aynısını sana neler yapman gerektiğini aktarırım müsait bir zamanda online olarak girersin bsenn kagıt kalem alırsın eline neler var neler yok yazarsın msneden bende size aktarırım neyi nereye yazmanız gerekiyor diye.. ilginize.

Mutim

Yeminli tercüman bürosuda söyle söyleyebilirim sadece nerede yaşadıgını ve ilçeni söyle hemen yönlendiriyim sizi.

esma 41

KONU AÇARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

* KONU BAşLIĞINDA ÇOK - ACİL - YARDIM - LÜTFEN - BURAYA BAKIN - BAKAR MISINIZ GİBİ KELİMELERDEN HERHANGİ BİRİNİ ASLA KULLANMAYIN
* KONU BAşLIĞINDA NOKTA, VİRGÜL VE SORU İşARETİ DIşINDA HERHANGİ BİR İşARET KULLANMAYIN

* KONU BAşLIĞINIZ MESAJINIZIN KISA BİR ÖZETİ OLMALI VE MUTLAKA MESAJINIZ HAKKINDA BİR FİKİR VEREBİLMELİDİR

* HER SORU AYRI BİR KONU BAşLIĞI ALTINDA BULUNMALIDIR, KONU AÇMAKTAN ÇEKİNMEYİN

Üyelerimizden bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini bekleriz, aksi halde "engelleyici - zorlayici" önlemlerin de alinabilecegini bilmenizi isteriz.

Konu Kilitlenmistir.

Dilerseniz , Konu basligi uygun yeni bir Konu acabilirsiniz.

Saygilar