11 EYLÜL A 1 SINAVINDA ÇIKAN MEKTUP ARKADAşLAR

Başlatan aysunnn, Eylül 17, 2009, 01:29:01 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aysunnn

SİE MÖCHTEN EİNEN DEUTSCH KURS MACHEN...***WANN,MÖCHTEN SİE EİNEN DEUTSCH KURS MACHEN?...***FRAGEN? PREİS...***ANMELDUNG   bana bu çıktı arkadaşlar sınava gircekler dikkate elsın böle kısa çıkıyo mektuplar artık sanırım kendin kuruyorsun cümleyi....

murgani

TşKLER AYSUN PAYLAşIM İÇİN..BENDE 8 GÜN SONRA SINAVA GİRİCEM GÜNDE 10 TANE MEKTUP ÖRNEGİ YAPIYORUM.PÜF NOKTALARINI ÖGRENDİM  8)

aysunnn

rica ederim...sanırım size de bu tarz bişi çıkar...ama böle kısaltmışlar mektupları artık kendin kuruyorsun cümleni ıch e çeviricek bişi bulamıyorsun bak yolladığım mektuba...bölelerine de çalış Allahım inşAllah yardımcı olur... beyoğlu mu yoksa ankara da mı giriceksin sınava?

murgani

Alıntı yapılan: aysunnn - Eylül 17, 2009, 08:14:45 ÖS
rica ederim...sanırım size de bu tarz bişi çıkar...ama böle kısaltmışlar mektupları artık kendin kuruyorsun cümleni ıch e çeviricek bişi bulamıyorsun bak yolladığım mektuba...bölelerine de çalış Allah'ım inşAllah yardımcı olur... beyoğlu mu yoksa ankara da mı giriceksin sınava?
İnş Böyle Kolay Bi Mektup Çıkar,Günde 10 Tane Mektup Örnegi Yapıyorum,Kendime Güveniyorum Bu SINAVI BAşARICAM..Çok Tşkler
Ben Antalyada Yaşıyorum İzmirden Geliyorlar Buraya Sınav Icın.ALLAHTAN Böyle Bir Kolaylık Saglıyorlar..

aysunnn

tabi çalışmadan olmuo...en gsli..Allah kolaylık versin amaokadar büyütmeyin bu sınavı basit çünkü...kartlar sorun oluyo bilmeidk temalar varr onlar çıkıo yeni tema eklenmiş sanırım sınava!!!!

neco_x

arkadaslar bu mektubun aynısı bana cıktı ve mektuptan 22 puan aldım cok kolay umarım sizde basarılı olursunuz

aysunnn

bnde bu mektupla 22 puan aldımm....ve hiç böle bi mektup yapmadım ilk defa sınavda yaptım...ama 22 aldımm...format değişmiş kıs amektuplar var artık sanırım

ebrulovescenk

mektubu yazdığınızda alacağınız tam puan 10 dur buda 1,66 ile çarpılır yani 16,60 puan eder.
mektup yazarken artikelleri yanlış yazmanız göz önünde bulundurulmuyor ve mektupda yazılanın anlaşılır olması isteniyor.

xmcraex

mektupda schrebein icinde yer aliyor toplama 22 dir belki yoksa mektup sadece 22 puan degil

aysunnn

ewt sadece mektup 22 deil boşluk doldurma içerisinde oluyo 5 puan boşluk doldurma geriye kalan 17 puan mektuptan 20 puan oluyo mektup her biri 25 puan dan 4 bölüm var....işte

platon25

https://youtu.be/IWfKb2chnuc bu adreste sinavlar icin bir sürü cikmis mektup örneklerini görebilirsiniz.. mektuplar, resim betimlemeleri vs sinavla ilgili hersey var bir bakin...