Kira kontratı gereklimi?

Başlatan Mutim, Kasım 23, 2009, 02:20:11 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Arkadaşlar birşey sorucam buradan giden arkadaşlara özellik,eşimiz orada ev tutması gerekiyor.. başvuru yapmadan 1 hafta öncede tutsa problem olurmu? maaş durumu falan iyi.. sadece ev durumunu nasıl ayarlayacak.. birde burada ev adresi olarak tutacağı yani kalacağımız adresimi vereceğiz,birde konsolosluk evrak isterken , kiralık olan evmimizin kontratını götürecekmiyiz.. ilginize.

geveze07

mutim konsl. ev adresini istiyor ikamet ettigi beraber yasayacaginiz evin adresini fakat kira kont. bilemicem .

Mutim

HAZIRLIKLI OLMAK İSTEDİM HANİ BURADAN EVRAK GÖTÜRÜRKEN SAÇMA SAPAN SEYLER CIKARTIYOLAR İNSANIN BASINA ONDAN,İşİMİZİ SAĞLAMA ALMAK İSTİYORUM GİT GEL GİT GEL OLMASIN.. BELLİ İSTEDİKLERİ EVRAKLARIN DISINA DA CIKIYORLAR BAZEN.. TEşEKKÜR EDERİM.

gülümse35

mutim arkadasim valla sorunu son anda gördum bzrdan kira kontrati senden istemezler bu evrak almanyadan esinden istenecek ok... rahat oll hersey guzel olacak..

Mutim

teşekkür ederim gülümse insAllah kolay olur ama önce su sınavı kazanmak istiyorum

gülümse35

mutim bence sadece sinava adepte ol biliyorsun ki sertifika olmadan olmuyor,,zaten vize asamasina geldiginde bol bol vaktin olacak ,,eger simdiden evrak isi ve vize konusunu kafana takarsan sinav senin icin dert olur.bende senin gibi cok kurcaladim of of diye diye gecti bosuna stres yaptim.bizlerde zamaninda bu ögutleri veren arkadaslarimiz cok hakliymis dedik.bol bol mektup yaz kelime ezberle benden tavsiye kolayliklar dilerim

Mutim

bio_tekns

babasının imzası yeterli onu isterler senden kişi başı 12 metre kare olcak ev eger sorun varsa babası imza atar o cok problem deil maaş iyise bu önemli ama ne kadar alıyo bak 1200 cıvarı olmalı eviniz kiraysa eger degilse babasının üzerine ise 950 cıvarı olcak tabi o 1200 ev kiran 350 maksimum icin gecerli.... yani onlar senin yemeni icmeni yatmanı elektrigini suyunu hesap ediyolar ona göre okey veriyolar... bilgin olsun