Bildilendirirseniz Sevinirim Sigortalı olmam gerek?

Başlatan Mutim, Aralık 11, 2009, 11:14:28 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Arkadaşlar eşim beni sigortalı yapacak ne yapması gerek? benim ne yapmam gerek? birde bu ev daha tutulmadı,formaliteden bir yer gösterse olurmu? yada boş bi ev tutsa.. bilgilendirirseniz sevininirim.

gamzee

slm mutim..bende şuan eşimin üzerinden sigortalı olarak yararlanıyorum..ama senn sorduğun sağlık açısından mı?onu anlamadım..bnm ki sağlık açısından..istersen onu nasıl yaptı yazayım.eşim almanyada oranın sigortaya  gitti ve ondan bazı evraklar istemişler.işte evlilik cüzdanı falan.onun örneğini götürdü eşim.daha sonra ona bi evrak wermişler bunu doldur getir die.ondada benm ev adresi,isim,doğum günü,sigortamın ne zaman iptal olduğu gibi şeyler wardı.onu doldurdu ve o aynı yere götürdü.orası da türkiyeye sigortaya bi yazı yollamış.yaklaşık 2hafta sonra bana eve bi zarf geldi.bendende bazı evraklar istediler ve bu kağıt sürelidir acil getiriniz yazıodu.galiba 20gün içinde.yoksa iptal olur yazıodu.bn evrakları tamamladım.sigortaya götürdüm.bana bi kağıt werdi bunun fotokopisini çektir artk doktora falan gidersen bunun örneğini götür aslı da sende kalsın bu 6ay geçerli 6ay sonra yne gel dedi ve orayada tarih zaten yazdı ne zaman dolduğu günün..senn aradığın cvp bu mu bilmiorum ama... ???

Mutim

Sanırım buna benzer bişey olacaktı :) beni eşim sağlık için sanırım sigortalı olmam gerek.. normal işte sigorta.. teşekkür ederim gamze

gamzee

önemli deil mutim..ama ynede diğer arkadaşlarında bilgisini alabilirsin bu konu hakkında..benim bildiğim buydu ve yazdım..yhh şu almanyaya gitsek de bi kurtulsaydık bu dertlerden dicem ama oraya gidince de bitmio demi  :(  neyse herşeyin hayırlısı..ii günler..

Mutim

Alıntı yapılan: gamzee - Aralık 11, 2009, 02:19:46 ÖS
önemli deil mutim..ama ynede diğer arkadaşlarında bilgisini alabilirsin bu konu hakkında..benim bildiğim buydu ve yazdım..yhh şu almanyaya gitsek de bi kurtulsaydık bu dertlerden dicem ama oraya gidince de bitmio demi  :(  neyse herşeyin hayırlısı..ii günler..

Allahdan herşeyin hayırlısı gamze , hakkımızda ne hayırlısıyla onu görelim.. Hayat süprizlerle doludur ne olacğaını bilemeyiz.. İyi olun ne varsa bizimle olsun. .ALlah yardımcımız olsun.