Hayırlı Cumalar / ALMANCAX

Başlatan Mutim, Aralık 18, 2009, 11:31:10 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Amin kardeşim, böyle güzel konulara sahip cıktıgın ve katkıda oldugun için teşekkür ederim

ttyy

rica edrim mutim kardeşim aslında ben sana tşk ederim böyle güzel bi konuya değindiğin için

Mutim

Dünyaya gönül verme (zahid ol) ki Allah seni sevsin. İnsanların elindekine göz dikme ki, insanlar seni sevsin.
Hadis-i şerif (İbn-i Mace).
HAYIRLI CUMALAR..

endoplazmikretikulum

EY ALLAH IM..
BİZE KENDİ SEVGİNİ,
SENİ SEVENLERİN SEVGİSİNİ,
VE BİZİ SANA YAKLAşTIRACAK OLANLARIN SEVGİSİNİ NASİP EYLE ...

AMİNNNN..

HAYIRLI CUMALAR...

Mutim

Alıntı yapılan: endoplazmikretikulum - Ocak 29, 2010, 11:56:51 ÖÖ
EY Allah IM..
BİZE KENDİ SEVGİNİ,
SENİ SEVENLERİN SEVGİSİNİ,
VE BİZİ SANA YAKLAşTIRACAK OLANLARIN SEVGİSİNİ NASİP EYLE ...

AMİNNNN..

HAYIRLI CUMALAR...

AĞZINA SAĞLIK KARDEşİM ALLAH RAZI OLSUN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

canımsın_

GERCEKTEN KARDESS COK GUZELL BI DUAA MUTIM KARDESS VERDIGINN BILGILER ICINDE COKK SAOL

Mutim

Allah, niyeti  - önce ahiret - olana dünyayı da verir. Ama niyeti - sadece dünya - olana, ahireti vermez.
Hadis (İbn-i Mübarek).

HAYIRLI CUMALAR.

f_tuba26

hayirli cumalar benden de herkese arkadaslar..

RIBERY

Mutim

Siz iffetli (namuslu) olunuz ki, hanımlarınız da iffetli olsunlar. Anne babanıza iyilik ediniz ki, çocuklarınız da size iyilik etsinler.
Hadis-i şerif (Taberani).

Hayırlı Cumalar

canımsın_

ins amın herkezın cuması mubarek olsun  hayılı cumalar bu mubarek gunde Allah herkezı affeder ınsAllah

Mutim

Allah’tan korkması, kişiye ilim olarak; kendini beğenmesi de cahillik olarak yeter.
Hadis (Beyhaki).

HAYIRLI CUMALAR

f_tuba26

hayirli cumalar cümleten herkese... alkis:)

hosibaba

HAYIRLI CUMALAR Arkadaşlar Allah bu mubarek günde bizlere sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin
su almanlarada bi akıl uslup versinde böyle çapraz sorgu falan insanların gurunu kırmadan vazgecsinler

f_tuba26

Alıntı yapılan: hosibaba - Şubat 19, 2010, 11:56:17 ÖÖ
HAYIRLI CUMALAR Arkadaşlar Allah bu mubarek günde bizlere sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin
su almanlarada bi akıl uslup versinde böyle çapraz sorgu falan insanların gurunu kırmadan vazgecsinler
bencede...bur esmen özeli hayati didik didik etmek degil ne..
esinizle tatile giderseniz nereyi tercih edersiniz? soruya bak..belki es baska bir süliycek yani belkide bu konuda daha önce hic konusmadiniz...böle bisey hayali bile olmadi belki...
sacmalamaya basliyorlar iyice capraz sorgunun uslübüde degismis gidgide bu neya...

hosibaba

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Şubat 19, 2010, 12:01:09 ÖS
bencede...bur esmen özeli hayati didik didik etmek degil ne..
esinizle tatile giderseniz nereyi tercih edersiniz? soruya bak..belki es baska bir süliycek yani belkide bu konuda daha önce hic konusmadiniz...böle bisey hayali bile olmadi belki...
sacmalamaya basliyorlar iyice capraz sorgunun uslübüde degismis gidgide bu neya...
Bana ordaki memure dediki altı sahifelik soru var bunları sana soracagım bu soruları yanıtlayıp yanıtlamamak sizin elinizde isterseniz cıkıp gidebilirsiniz ama bu sizin icin hiç iyi olmaz
ben söyle cevap verdim bakın özelime girilmedigi müddetce sorularınızı cevaplarım
cevap özel derken ?
ben dedimki ikili aile ilişkileri yani ben müslümanım vede Türküm bizim inandıgımız bazı degerler var bu degerleri zedelemedigi müddetce sorularınız yanıt alır
ve memure içeri giderek bir almam bay memur ile döndü
bana almancan varmı dedi bende var dedim ohalde bana  su noktayı iyice acıklayabilirmisin yani özelim derken tam olarak neyi kastediyorsun?
ben cevaben aile içi ilişkiler müstehcen sorular yada aile kavramını zedeleyecek olaylar
benim için aile kavramı kutsaldır ve bazı olaylar sadece yasanan iki kişi arasında kalır
Alman memur  bayana dönerek beyfendi haklı  ona soruları sorun ancak bazı soruları sormayın hangileri oldugunu anladınız degilmi ?
bayan evet anladım efendim
zannediyorumki hatırlayamadıgım sorular bunlardır cünki kadın bana tüm soruları okudu ben o soruları geciniz diye cevapladım

f_tuba26

Alıntı yapılan: hosibaba - Şubat 19, 2010, 12:51:54 ÖS
Bana ordaki memure dediki altı sahifelik soru var bunları sana soracagım bu soruları yanıtlayıp yanıtlamamak sizin elinizde isterseniz cıkıp gidebilirsiniz ama bu sizin icin hiç iyi olmaz
ben söyle cevap verdim bakın özelime girilmedigi müddetce sorularınızı cevaplarım
cevap özel derken ?
ben dedimki ikili aile ilişkileri yani ben müslümanım vede Türküm bizim inandıgımız bazı degerler var bu degerleri zedelemedigi müddetce sorularınız yanıt alır
ve memure içeri giderek bir almam bay memur ile döndü
bana almancan varmı dedi bende var dedim ohalde bana  su noktayı iyice acıklayabilirmisin yani özelim derken tam olarak neyi kastediyorsun?
ben cevaben aile içi ilişkiler müstehcen sorular yada aile kavramını zedeleyecek olaylar
benim için aile kavramı kutsaldır ve bazı olaylar sadece yasanan iki kişi arasında kalır
Alman memur  bayana dönerek beyfendi haklı  ona soruları sorun ancak bazı soruları sormayın hangileri oldugunu anladınız degilmi ?
bayan evet anladım efendim
zannediyorumki hatırlayamadıgım sorular bunlardır cünki kadın bana tüm soruları okudu ben o soruları geciniz diye cevapladım
tabi önceden acik acik siz sorular konusunda görüslerinizi söyleyince bazi sorulari elediler tabi...onlarda biliyor artik iyice sacmaladiklarini...kac yillik evli olupda bu sorulara dogru düzgün cvp veremeyen yani birarda yasamis ciftler var...sizde takdir edersinizki evlilik öncesi eslerin birbirini tanima devresidir...cogu evlilik icin...her soruyu  ortak bir düsünceyle ve görüsle yanitlamak esler icin malesef herzaman mümkün degil