Hayırlı Cumalar / ALMANCAX

Başlatan Mutim, Aralık 18, 2009, 11:31:10 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Tüm Müslüman Âleminin Cumasi Mübârek Olsun!..

Mutim

* "... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216)

HAYIRLI CUMALAR....

Mutim

* "Allah, hiç kimseye güç yetireceğinden başkasını yüklemez.
Rabbimiz, unuttuklarımızdan veya yanıldıklarımızdan dolayı bizi sorumlu tutma. Rabbimiz, bize, bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme. Rabbimiz, kendisine güç yetiremeyeceğimiz şeyi bize taşıtma. Bizi affet. Bizi bağışla. Bizi esirge, Sen bizim mevlamızsın. Kafirler topluluğuna karşı bize yardım et." (Bakara Suresi, 286)

HAYIRLI CUMA'LAR...

metty

Mutim

* "Ey iman edenler, sabredin ve sabırda yarışın..." (Al-i İmran Suresi, 200)HAYIRLI CUMA`LAR

HamzaD

Saolluun,
SİZEDE HAYIRLI CUMALAR. ALLAH KABUL ETSIN NAMAZINIZI  :)

Mutim

* Size bir iyilik dokununca tasalanırlar, size bir kötülük isabet ettiğindeyse buna sevinirler. Eğer siz sabreder ve sakınırsanız, onların 'hileli düzenleri' size hiçbir zarar veremez. şüphesiz, Allah, yapmakta olduklarını kuşatandır.            (Al-i İmran Suresi, 120)

HAYIRLI CUMALAR

Serpil çiçek

Hayırlı Cumalar arkadaşlar....

Mutim

* Ve onlar, Rablerinin yüzünü (hoşnutluğunu) isteyerek sabrederler... (Rad Suresi, 22)

HAYIRLI CUMALAR

Mutim

Nisa Süresi 4/14-  Kim de Allah’a ve Peygamberine isyan eder ve onun koyduğu sınırları  aşarsa, Allah onu ebedi kalacağı cehennem ateşine sokar. Onun için  alçaltıcı bir azap vardır.

HAYIRLI CUMALAR...

haberci

Bütün kardeslerime HAYIRLI CUMALAR..

Mutim

Al-i İmran / 180- Allah'ın, kendilerine lütfundan  verdiği nimetlere karşı cimrilik edenler, bunun, kendileri için hayırlı  olduğunu sanmasınlar. Hayır o, kendileri için şerdir. Cimrilik  ettikleri şey, kıyamet gününde boyunlarına dolanacaktır. Göklerin ve  yerin mirası Allah'a aittir. Allah yaptıklarınızdan haberdardır.

Hayirli Cumalar

Mutim

(Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar: Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri.)

[Deylemi]

HAYIRLI CUMALAR

Mutim

Sevgide güneş gibi ol,
dostluk ve kardeşlikte
  akarsu gibi ol,
hataları örtmede gece gibi ol,
  tevazuda toprak gibi ol,
öfkede ölü gibi ol,
  her ne olursan ol,
  ya olduğun gibi görün,
ya göründügün gibi ol.

HAYIRLI CUMA"LAR...

Mutim

Yüzde  Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın  Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...HAYIRLI CUMALAR

Mutim

Eden Kendisine Eder Yapan Bulur ve Çeker Unutma ! Kazanmak Koca Bir Ömür İster Kaybetmeye İse Anlık Gaflet Yeter !

Hz Mevlana

HAYIRLI CUMA"LAR

Mutim

Ey iman edenler! Allah'a karşı gelmekten sakının ve doğru söz söyleyin ki Allah sizin işlerinizi düzeltsin ve günahlarınızı bağışlasın. Kim Allah'a ve Resülüne itaat ederse, muhakkak büyük bir başarıya ulaşmıştır. Ahzab Suresi 70. ve 71 Ayet

HAYIRLI CUMALAR