Willkommen..

Başlatan Ashtoret, Şubat 05, 2006, 02:28:54 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ahme

Danke Schön!!!Wie  gehts Meine Freundimm

197

Ich bin aber gar kein Mädchen!..
Es geht mir gut. Und Ihnen?

muratayan

Trainieren Sie Ihr Deutsch auch unterwegs .Almancax ist der beste einfach abonnieren und loslernen!
Sprachauswahl soll aber Deutsch sein so kannst du besser lernen.

ınkaınka

merhabalar..!!sitenizde oldukça yeniyim..okulda almanca eğitimi almamız üzerine sitenizi buldum ve gerçekten bana yararlı olacağını düşünüyorum...danke schön :)

karapisuk53

arkadaşlar    bende   yeni  ögreniyorum   benim  sorum olacak  ben  ilkokul  mezunuyum  33  yaşındayım   ve   ögrenmek  zorundayım  almancayı  cat patta  olsa   ama   okuyorum bakıyorum   neyapmam  lazımki  bunları   beynimin  içine   kazıyım  bir    kolay  yolu  varmı  yani  basitce   nerden  başlayım teşekkürler

HAKAN ÇALIŞ

selam arkadaslar bende almanca öğrenmeye çalışıyorum ve yeniyim inşAllah üstesinden gelebiliriz önemli olan azimli olmak ve paylaşmak  herkese hayırlı olsun bu site gercekten çok süper emeği gecen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum inşAllah daha güzel konulara imza atarlar herkese hayırlı olsun

23angel

sıtenız gercekten cok guzel ve faydalı benım ıkı haftam kaldı ve nereden baslayacagımı bılmıyordum yanı almanca dersı aldım onceden ıkı yıl oldu halıyle unuttum...sımdı tekrar yapıyorum ama benım aklım hep ıngılızceye gıdıyor ondan kafam karısıyor....umarım bu sınavı gecerım nedense almanca bana zor gelıyor  ama bunuda basaracagım bu bırazda bu sıte sayesınde olacak cok tesekkurler....

esma 41

Alıntı yapılan: 23angel - Şubat 22, 2008, 12:58:33 ÖÖ
sıtenız gercekten cok guzel ve faydalı benım ıkı haftam kaldı ve nereden baslayacagımı bılmıyordum yanı almanca dersı aldım onceden ıkı yıl oldu halıyle unuttum...sımdı tekrar yapıyorum ama benım aklım hep ıngılızceye gıdıyor ondan kafam karısıyor....umarım bu sınavı gecerım nedense almanca bana zor gelıyor  ama bunuda basaracagım bu bırazda bu sıte sayesınde olacak cok tesekkurler....

Öncelikle Sitemize hosgeldiniz 23 angel ,

umarim Sinavi  gecersiniz ,size simdiden basarilar dilerim.
Bu sinavi gecme hususunda Sitemiz size cok yararli olacagini düsünüyorum.
:)