SAHTE EVLILIK VE MAHKEME SURECIM

Başlatan hakim, Aralık 25, 2009, 05:33:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Alıntı yapılan: hasankeyf72 - Ocak 19, 2010, 10:47:17 ÖÖ
selam mutim arkadaş ben senin msn ni ekledim bende senin durumundayım eğer msn ye gelirsen sohbet etmek isterim benim ismim hasan tşk

tabii ki konusuruz, benim durumum derken, benim durumum okul ve vize :)

hasankeyf72

benimki aile birleşimi ama yinede görüşelim hayırlısı olur inş

ttyy

hakim kardeşim rabbim yar ve yardımcın olsun inşAllah herşey gönlünce olur ve mahkemeyi kazanırsın

hakim

Arkadaslar hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim mahkemeyi kazandim ama cok farklı sekilde yaklasik 4.5 saat sürmüs ama sorun burdaki esimin beni sevdigine inanmislar benimde esimi sevdigime inanmaları icin banada 1 haftalik vize vererek yeni mahkeme yapacaklarmis acaba cok merak ediyorum be svgi denen sey elle tutuluyormu nasil gösterecem kendimi pencereden mi atayim sevdigimi göstermek icin

hasankeyf72

selam mutim arkadaş sevinçlisin şimdi hayırlı olsun arkadaşım yardımını bekl,yorum senin mahkeme sürecin kaç ay sürdü ne zamandan beridir bekliyon birde sana niye bir haftalık vize verdiler cevap yazarsan sevinirim tşk

Mutim

Alıntı yapılan: hasankeyf72 - Ocak 20, 2010, 07:14:25 ÖS
selam mutim arkadaş sevinçlisin şimdi hayırlı olsun arkadaşım yardımını bekl,yorum senin mahkeme sürecin kaç ay sürdü ne zamandan beridir bekliyon birde sana niye bir haftalık vize verdiler cevap yazarsan sevinirim tşk

sevgili arkadasım benim sizinle özdeşlestirecek bir durumum yok yanlıs anladınız sanırım. ben bilgilerimi paylaşıyorum. bende diyer arkadaslar gibi okulunda sertifa almak için uğraşıyorum vizede hayırlısıyla cıkar insAllah... daha basvuru yapmadık