Almanya'ya Gidebilmem İçin Gerekenler Nelerdir ?

Başlatan Xsx, Şubat 02, 2010, 05:47:40 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xsx

Merhaba Arkadaşlar Ben Üniversite Öğrencisiyim. yanlız okulumun son dönemi bu yaz bitiyor.4 yıl değil ama bitiyor busene.

almanca sınavına girmem lazımmış öyle diyorlar bana. almanca sınavının tarihleri  kaç puan almam lazım bunun hakkında bilgi verebilecek olan varmı ?

sınava girip belli bir puan aldıktan sonra ordaki kız arkadaşım türkiyeye gelip evlenipte gidebilirmişim.

acaba ne kadarı doğru ?

bunun hakkında acil bilgiye ihtiyacım varda.

hepinize teşekkürler şimdiden.

yasin demir

evlenmen için sınava gerek yok evlendikten sonra vize alabilmen için a1 sertifikası alman lazım puanıda yanlış bilmiyosam 60 puandı galiba sınav basit diyolar ama bilmiyorum tabiki

Xsx

teşekkür ederim bilgi için a1 sınavı neleri kapsıyor bilginiz varmı temel grammer olan almancamı yoksa genelinimi kapsıyor

capkin_001

Alıntı yapılan: Xsx - Şubat 03, 2010, 06:39:24 ÖS
teşekkür ederim bilgi için a1 sınavı neleri kapsıyor bilginiz varmı temel grammer olan almancamı yoksa genelinimi kapsıyor
a1 sinavi sadece kendini tanita bilme ve kücuk isteklerini bildire bilmen icin  yani  en düsük seviye bu sinav 4 kademeden olusuyor hören lesen schreiben und sprechen   baras 60 puan  sana simdiden kolay gelsin