Çapraz sorgu hakkında geniş bilgisi olan arkadaşlar buraya yazın lütfen

Başlatan hosibaba, Şubat 14, 2010, 11:36:27 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ranıs7843

rendevuyu 1.5 sonraya verdiler çapraz sorguya gırelı 1 hafta oldu su an ıyı gozukuyor polıse sormus benım hatun problem yok demıs 1 ıcınde alır vızesını demıs benım hanıma

eminee

afrooo

evet bende sanmıyorum o kadar süreceğini.
ben yarın taksime gidiyorum çapraz sorgu için . Hayırlısı olsun !

ranıs7843

inşAllah kareşler 1 ay sürmez bekliyorum bende konsolosluğu arıyorum ya telefon meşgul yada çalıyor cevap vermiyo bi sorayım dıyorum ama dediğim gibi bi bilgisi olan varmı arkadaşlar?????

berlin01

sizin evraklar almanyayagittikten sonramı çapraz sorguya alındınız ??

ranıs7843

berlin01

benim;

başvuru tarihi                   :19-01-2010
eksik evrak tamamlama      : 28-01-2010
tekrar görüşme talebi         : 24-02-2010  (ama çapraz sorgu değil müdüre hanım görmek ve konuşmak istemiş)
y.polise mail                     : 26-02-2010

gidilecek yer  : berlin merkez

eşim alman vatandaşı                    DURUM AYNEN BU

eminee

berlin01

beni sadece tek başıma almanca bilgim ve almanca zyamam ve eşimle ilgili bir kaç soru için çağırdılar 24 şubattda hepsi bu evraklarda bugün almanyaya gelmiş....hepsi bu...çapraz sorgu olurmu  acaba başka ..zannetmiyorum ama..konsolosluk müdüresininde beni direk görmek isteyip konuşmasıda çok ilginç...hemen hemen ilk defa olmuş...ordaki gişe memuru sadece tercumanlık yaptı bana...?

ranıs7843

valla ilginç valla bana yaklasık 45 dakkika soru sordular eşimede aynı zamanlı yanı çapraz sorgu ama eşim alman benimde ama hiç almancamı sınamadılar ılk gorusme dahıl su an her sey normal gıdıyor bakalımmm

ranıs7843

ben durumu öğrenmek ıcın arıyorum ama hıc kımse telefonlara bakmıyor veya mesgul numara konsoloslugun bılgınız varmı????

eminee

ranıs7843

afrooo

ranis daha önce sormuştum  da unuttum tekrar soruyorum kusura bakma;  sen tam olarak kaç gün oldu çapraz sorguya gireli ???    ben yarın giriyorum yani bugün(persembe) bakalım ne olacak .

eminee

türkiyedeki konsolosluklardan pek bilgi alamiyosun ama icin rahat edecekse net adreslerinden mail at ben yapmistim 1 hafta sonra falan bi mektup yaziyorlar Allahtan